Win een Bowers & Wilkins Formation Duo luidsprekerset t.w.v. €3.999,-

Redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Als je gek bent op geluid, dan kom je al snel terecht bij Bowers & Wilkins. Vorig jaar kregen we in het Engelse Brighton nog een rondleiding door het hoofdkwartier. Prachtig om te zien hoeveel vakwerk er in hun speakers wordt gestoken. Nu heeft Bowers & Wilkins met de Formation weer een nieuwe lijn ontwikkeld. Je snapt dat we daar als audiofreaks bovengemiddeld in geïnteresseerd zijn. Helemaal gruwelijk dat we ook nog een dikke speakersset t.w.v. €3.999 mogen weggeven.

De Britten draaien al vijftig jaar mee in de absolute top van de audiowereld. Tot nu toe waren alle speakers bekabeld, maar met de Formation lijn komt daar verandering in. B&W heeft een heel nieuw assortiment waarbij je dankzij de Formation Wireless Technology meerdere luidsprekers via bluetooth kunt connecten. Hier hebben we al een tijdje op gewacht. CEO Bowers & Wilkins Greg Lee zegt er het volgende over: “De Formation range is technologisch de meest innovatieve lijn draadloze producten die wij tot nu toe hebben ontwikkeld. We verleggen de norm voor draadloos geluid en bewijzen dat de kwaliteit van bedrade verbindingen ook draadloos kan worden bereikt.” De Formation lijn bestaat uit vijf nieuwe producten. We zullen ze hieronder even met je doornemen.

Bowers & Wilkins

Formation Bar

Een soundbar die de perfecte aansluiting is voor bij je big ass televisie. Bedenk even hoe de muziek van Hans Zimmer uit de Dark Knight of dat concert van de RHCP binnenkomt als je die op stevig volume aanzet. Kippenvel, nu al. Verder uiteraard ook ideaal om gewoon muziek mee te luisteren. De Formation Bar heeft negen verschillende drivers hoge, midden en lage tonen met een speciaal centerkanaal. Daardoor voelt het alsof je echt midden in de film of muziek zit.

Bowers & Wilkins Formation Duo

Formation Duo

Zwaai maar van hallo naar de eerste draadloze luidsprekers van Bowers & Wilkins. Vanzelfsprekend voldoet ‘ie aan de torenhoge eisen die de fabriek in Brighton aan hun producten stelt. Reken op dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem. En dan zien ze er ook nog eens supervet uit. Een setje speakers kost je 4.000 piek, maar dan haal je wel de very best of the best in huis. Dit is een topaanwinst voor alles en iedereen.

Bowers & Wilkins Wedge

Formation Wedge

Als je op zoek bent naar één dikke speaker dan zit je goed bij de Wedge. De luidspreker heeft zo’n kenmerkende 120-graden vorm en is opgebouwd uit vijf speciale luidsprekerseenheden waardoor elke grote ruimte gevuld kan worden met loepzuiver geluid.

Bowers & Wilkins

Formation Bass

‘De flow maakt voor sterio slachtoffers, een catastrofe, de bass klapt door je boxen.’ De mannen als Opgezwolle weten als geen ander hoe belangrijk de bass is voor muziek. Het is het aspect van muziek waardoor je compleet kan worden weggeblazen. Van hip-hop tot techno, de bass is essentieel in elke stijl. Beter dat je dus een goeie subwoofer aanschaft. Deze is opgebouwd uit twee drivers en krachtige versterkers. Lage tonen zodat je de bass niet hoort, maar vóélt. Perfect te gebruiken in combinatie met de andere Formation-speakers.

Bowers & Wilkins

Formation Audio

Oké, als je het echt in een keer echt goed wil aanpakken dan bouw je je hele huis vol met Bower & Wilkins speakers. Ben je de komende decennia voorzien van kneiterdikke audioset in je huis. Als je meerdere speakers wil combineren in verschillende kamers, dan heb je de Formation Audio nodig. Danzijk de Formation Wireless Technology maak je van een traditioneel systeem als een platenspeler een hifi-streamingssysteem zodat je een best of both worlds situatie krijgt.

Formation Flex

Natuurlijk mag de draadloze speaker niet ontbreken. Als je budget hebt voor één speaker uit het Formation-assortiment dan raden wij deze aan. Met een prijs van €450 is ‘ie goed betaalbaar. Vanzelfsprekend kun je ‘m ook gebruiken in samenwerking met andere Formation-producten. Dikke stereo-ervaring gegarandeerd.

Meer info over de Bowers & Wilkins Formation lijn vind je op bowerswilkins.nl en de Bowers & Wilkins facebookpagina.

Win Formation Duo set!

Yep, wij zouden FHM niet zijn als we nog een moddervet extraatje in petto hebben. Hou je vast, want wij geven in samenwerking met Bowers & Wilkins een Formation Duo weg! Dit is een big ass hoofdprijs, vriend. Zo’n setje top of the bill speakers kost in de winkel €3.999,- Hier komt zo’n ontzettend dik geluid uit, dat is niet normaal. De enige die er niet staan te springen als jij dit wint, zijn je buren. Wat moet je doen om te winnen?
1. Schrijf je in voor de FHM Nieuwsbrief
2. Tag in de comments onder de Facebookpost degene met wie jij van deze speakerset gaat genieten.
3. Toi toi toi!
[Edit: de prijsvraag is gesloten]

Reageer op artikel:
Win een Bowers & Wilkins Formation Duo luidsprekerset t.w.v. €3.999,-
Sluiten