Wij worden heel hebberig van de nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series S3

De Engelse audiogiganten van Bowers & Wilkins hebben weer eens van zich doen spreken, met de introductie van een nieuwe set speakers waar wij heel hebberig van worden. Maak kennis met de Bowers & Wilkins 600 Series S3. Om muziek te luisteren zoals de artiest, componist of regisseur het ooit bedoeld heeft toen hij/zij dit produceerde. 

Bowers & Wilkins (aka B&W) produceert al meer dan vijftig jaar luidsprekers van de hoogte kwaliteit. Dat gaat van speakers van tienduizenden euro’s tot meer betaalbare sets voor de mensen die waarde hechten aan een uitmuntende audioinstallatie in huis. In die laatste categorie hoort de 600-series tot een van de beste opties die er is, afgaande op prijs-kwaliteitverhouding.

Bowers & Wilkins 600 Serie S3

Dus moet je zeker even de oren spitsen nu zij de nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie S3 hebben gelanceerd. Ze komen met een reeks die bestaat uit vier modellen: een vloerstaande 603 S3, de standmount 606 S3, de boekenkastluidspreker en de HTM6 S3, speciaal gefabriceerd voor jouw thuisbioscoop. Ook zijn er nog twee subwoofers verkrijgbaar (de ASW608 en ASW610), voor iedereen die lekker gaat op wat extra bass.

Muziek van studiokwaliteit

Als muziekliefhebber begrijp je ongetwijfeld hoe belangrijk het is dat je speakers goed geluid geven. Bowers & Wilkins ontwikkelt en produceert de belangrijkste componenten die in zo’n luidspreker zitten helemaal zelf. Bij de nieuwe 600-series komt die halve eeuw aan kennis en kunde volledig tot z’n recht. Alle aspecten die bij geluid komen kijken zijn zorgvuldig onder de loep genomen en verbeterd. Zo is het nu mogelijk om te streamen op de hoogste kwaliteit en vinyl en kun jij zo voortaan naar muziek luisteren in studiokwaliteit.

Bowers & Wilkins 600 Serie S3

Perfect voor een thuisbioscoop

En ja, natuurlijk kun jij de speakers ook gebruiken om de ultieme thuisbioscoop op te bouwen. Denk even na hoe Freddy Mercury bij Bohemian Rhapsody of de hemelse klanken van Hans Zimmer in The Dark Knight zullen klinken. Als films en series de belangrijkste factor zijn in jouw home entertainment, dan moet je de HTM6 S3, hebben. Dit is de speaker uit de 600 Series S3 die specifiek is gemaakt voor de optimale home cinema beleving.

Prijskaartje

Zoals we van de Britten gewend zijn, komt alles in stijlvolle designs. Qua kleuren heb je de keuze uit verschillende afwerkingen zoals zwart, wit en eiken. De FS-600 vloerstandaard wordt geleverd in zilver of zwart. Qua prijzen variëren de speakers van 2300 euro per paar voor de vloerstaande 603 S3 tot 800 piek per paar voor boekenplankspeakers (607 S3). Wij zijn van mening dat je beter een keer goed geld kan uitgeven aan kwaliteit, want je kan hier járen mee vooruit. Met de nieuwe 600-series zit jij qua audio in elk geval gebeiteld. Meer weten of bestellen? De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Serie S3 is vanaf nu verkrijgbaar via bowerswilkins.com en bij geselecteerde dealers.

Reageer op artikel:
Wij worden heel hebberig van de nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series S3
Sluiten