De Boston Red Sox hebben 170.000 euro aan fooi achtergelaten in een nachtclub

redactie 5 nov 2018 Entertainment

Het Amerikaanse honkbalteam Boston Red Sox hebben voor de negende keer de World Series gewonnen. Tijd voor een feessie dus. Het gehele team stapte een nachtclub in Los Angeles binnen om de winst daar eens flink te vieren. De champagne en whisky werden in grote hoeveelheden achterover gegoten.

Paar flesjes drank

Zuinig stond bij de heren niet in het woordenboek. TMZ Sports heeft namelijk het bonnetje van de avond bemachtigd. Hier een kleine opsomming van wat de obers de hele avond hebben lopen sjouwen: 48 flesjes DOM, 43 flessen Ace of Spades, 60 dure flessies Moët, 5 flesjes Veuve, 12 stuks Perrier-Jouet, 17 flessen Jack Daniels, een paar flessen Don Julio, Belvedere en Jameson. Om het af te toppen nog een flesje Christal champagne. En dit was niet eens alles. Wij waren op zich ook wel tevreden geweest met een paar goudgele rakkers.

Flinke rekening

Helaas komt elke knalfuif ten einde, zo ook die van de Boston Red Sox. Maar ja, dan komt de rekening nog. Die was niet mals. In totaal kon het honkbalteam een kleine 300.000 dollar aftikken. Omgerekend is dit ruim 260.000 euro. Blijkbaar vonden de honkbalspelers dat bij een grote rekening ook een grote fooi hoorde. Het wisselgeld van een omgerekende 170.000 euro mocht de nachtclub houden. Kunnen zij ook weer een leuk bedrijfsfeestje houden.

Reageer op artikel:
De Boston Red Sox hebben 170.000 euro aan fooi achtergelaten in een nachtclub
Sluiten