De Boerne 0.5K Run is speciaal voor iedereen die van een pilsje en een peukje houdt

redactie 1 Jun 2019 Entertainment

Alle net-niet sporters opgelet! Er bestaat namelijk een hardloopwedstrijdje van een halve kilometer. Speciaal voor iedereen die het niet kan laten om een sigaretje te roken en een biertje te drinken. Dat kan je namelijk gewoon onderweg doen tijdens deze Boerne 0.5K Run in Texas.

Je hoort het goed, de race is niet veel langer dan vijf voetbalvelden. Als je al buiten adem bent van de tocht naar de koelkast, is dit dus een ideale uitkomst. De race biedt bier, donuts, koffie en een rookpauze aan onderweg. Da’s toch relaxed. Kan je in ieder geval zeggen dat je mee hebt gedaan aan een sportevenement.

Gratis pils

Helaas is deze race dit jaar al gelopen op vijf mei, maar wie weet is ‘ie volgend jaar nog wel een keer. Als je ‘m loopt, dan doe je het wel voor een goed doel. Het geld wat wordt opgehaald gaat namelijk naar een non-profitorganisatie die in de weekenden voedsel biedt voor schoolkinderen die het nodig hebben. Als je de finishlijn haalt, word je ook nog eens beloond met een gratis biertje. Mocht je die halve kilometer net iets te veel vinden, dan kan je gewoon meerijden met een busje en krijg je alsnog je pilsje aan het eind. Die heb je dan wel verdiend, toch? Net als de medaille die de deelnemers krijgen.

Reageer op artikel:
De Boerne 0.5K Run is speciaal voor iedereen die van een pilsje en een peukje houdt
Sluiten