Julia Kurvers is verkozen tot de Miss Boerin 2018

Redactie 16 mrt 2018 Girls

Helemaal langs ons heen gegaan, maar met terugwerkende kracht niet minder belangrijk. De Miss Boerin-verkiezing van 2018! Vorige week werd Julia Kurvers uit Limburg verkozen op de spannende verkiezingsavond in Bathmen, waar de melk rijkelijk vloeide.

De knappe 20-jarige roodharige volgt hiermee Ellen Maessen op, ook al uit Limburg. Boerinnen & Limburg, het blijkt een garantie voor succes. Julia werd verkozen dankzij de stemmen van het publiek, nadat de jury niet unaniem tot een besluit kon komen. Irene Spoelstra uit Friesland was in de ogen van de jury een andere gegadigde voor de felbegeerde titel, maar de stem van het publiek gaf uiteindelijk de doorslag in het voordeel van Julia Kurvers.

Naast de titel van Miss Boerin werden er nog twee andere prijzen uitgereikt. Zo ging Roxanne Pas uit Teuge (van dat vliegveldje weet je wel) er vandoor met de Miss Social award en Danielle van den Heuvel uit Ommel nam de titel voor Miss Agro mee naar huis.

Afwezig vanwege ziek paard

Aanvankelijk zouden er tien dames strijden om de prijzen, maar dit werden er uiteindelijk negen omdat Anouk Noordman, covergirl van De Boerinnen Kalender zich helaas moest afmelden omdat ze liever bij haar zieke paard wilde blijven. Een betere reden voor afmelding van de Miss Boerin-verkiezing kunnen wij ons niet voorstellen. Sterkte Anouk, wij hopen dat je paard snel weer een speurt door de weide kan maken!

Het was alweer de vijfde editie van de verkiezing. Opdat er nog vele glansrijke edities mogen volgen. Hieronder nog wat kiekjes van Julia. Zouden we haar terugzien in de FHM500? Dat gaan we meemaken eind april, wanneer die verkiezing weer losbarst.

Julia Kurvers Miss Boerin
Foto: Boerinnen Kalender

Mocht je de hele Boerinnen Kalender willen aanschouwen, dan moet je bij dit linkje zijn. Overigens was De Telegraaf van de partij op deze roemruchte avond in Bathmen, waar zij deze illustere reportage schoten:

Reageer op artikel:
Julia Kurvers is verkozen tot de Miss Boerin 2018
Sluiten