Eerste beelden van BMW Z4 Roadster liggen op straat

Redactie 17 Aug 2017 Machines

Kijk nou! Het is de BMW Z4 Roadster. Na een teasertje zijn nu de eerste concept beelden op het interwebs verschenen. Kunnen niet anders zeggen dan dat we hier zeer vrolijk van worden. Dik. Heel dik.

Ze hebben bij BMW de lijn van de 8-serie doorvertaald in de nieuwe generatie Z4. Dat zie je bijvoorbeeld in de achterlichtunits en de scherpe neus bijvoorbeeld.

Verder zijn opvallende zaken dat de bijrijdersstoel een andere kleur heeft gekregen dan de stoel van de driver. Alles wat de bestuurder nodig heeft is zwart, de rest is in de kleur van de rest van de auto. Zie je niet vaak. Best leuk bedacht.

Qua motoren is het nog even afwachten wat er allemaal verkrijgbaar zal zijn, maar BMW kennende zal er genoeg te kiezen zijn en hoeven we niet te wanhopen. Instappen zal gebeuren met een 2,0 liter turbo, die waarschijnlijk al meer dan genoeg vermogen zal leveren voor de lichte roadster.

Enfin, de plaatjes vertellen de rest. Wij zijn fan! Medio begin 2018 kun je ‘m waarschijnlijk wel ophalen bij je dealer.

Foto’s: Autobild.de

Reageer op artikel:
Eerste beelden van BMW Z4 Roadster liggen op straat
Sluiten