Bloemmaan en maansverduistering van dit weekend zullen chaos veroorzaken

Wij vinden de aarde al vrij groot maar om ons geliefde bolletje heen zit nog wel het een en ander. ‘s Nachts kunnen we daardoor genieten van een schitterende sterrenhemel maar die sterren hebben ook allemaal een enorme invloed op de aarde. Als ze effe niet helemaal doen wat ze moeten, kan dat een enorme chaos veroorzaken. Hoe dat zit, daar snappen wij ook helemaal niets van. Gelukkig zijn er mensen helemaal thuis in de sterrenkunde die ons er het fijne van kunnen vertellen. Astrologe Rose Smith van Absolute Soul Secrets sprak met de Daily Mail over wat de sterren haar over de toekomst vertellen.

Bloemmaan

De bloemmaan gaat dit weekend samen met een maansverduistering. Astrologen waarschuwen dat dit voor iedereen chaos zal veroorzaken, omdat de emoties zullen worden uitvergroot. Volgens Smith komen door de combinatie van een bloemmaan en maansverduistering, vooral bij Schorpioenen, ingehouden emoties naar de voorgrond. We moeten volgens haar dan ook voorzichtig zijn met onze emoties tijdens het evenement, omdat het “dwingende verborgen energieën naar de voorgrond van onze geest zal brengen.” Spannend.

Koppels

Rose Smith, die het grootste paranormale netwerk op het zuidelijk halfrond exploiteert, verklaarde dat Mercurius en Pluto retrograde zullen gaan. Niet iedereen is thuis in de sterren, dus wel leggen het even uit met een voorbeeldje. De aarde draait rondjes om de zon, laten we zeggen linksom. Maar de aarde draait ook rondjes om zijn as. Als hij die rondjes dan rechtsom draait, noemen we dat retrograad. Snappie? En dat kan nogoal chaos veroorzaken. Het resulteert in problemen met technologie, miscommunicatie en misverstanden in relaties. Daardoor zullen relaties worden uitgedaagd en is het cruciaal om je partner voldoende ruimte te geven.

Schorpioen

Volgens de astrologe krijgt ieder sterrenbeeld tijdens de maansverduistering een paar zware en zenuwslopende dagen te verwerken. Stieren, Leeuwen, Schorpioenen en Watermannen zullen echter het hardst worden getroffen.

Rose Smith zei ook dat de invloed op Schorpioenen kan leiden tot de onthulling van belangrijke geheimen, en dat er verschillende problemen aan de horizon kunnen ontstaan. Het natuurlijke magnetisme en de intensiteit van Schorpioenen kan zowel mensen als dingen naar zich toe trekken, maar het kan ook ongewenste gevolgen hebben, omdat sommige dingen beter onbekend kunnen blijven bij Schorpioenen, legde ze uit.

Maansverduistering

De komende Flower Moon, die op de eerste zaterdag van mei zal bloeien, zal gepaard gaan met een adembenemende maansverduistering, meldde Space. In sommige regio’s zullen we tijdens de zonsverduistering slechts een lichte verduistering van de maan meemaken, terwijl andere delen van de wereld worden getrakteerd op een dramatisch maanbeeld.

Reageer op artikel:
Bloemmaan en maansverduistering van dit weekend zullen chaos veroorzaken
Sluiten