Doodenge Blair Witch game is horror van het ‘t hoogste niveau

redactie 30 Aug 2019 Entertainment

20 jaar geleden boezemde The Blair Witch Project mensen over de gehele wereld totale angst in. Complete bioscopen werden ontruimd om de doodsbange kijkers op te vangen. De film sloeg in als een bom. Fans kunnen nu ook achter hun pc de gruwelen opzoeken met de nieuwste game Blair Witch.

Om het jubileum van de horrorklassieker te vieren werd de film uit 1999 eerder al opnieuw uitgebracht op het witte doek. Nu is het dus tijd om zélf de spanning intens te ervaren met de game.

In de bossen rond Burkittsville is er een jongetje verdwenen en er wordt gefluisterd dat de Blair Witch terug is. De wildste verhalen steken de kop op. Jij hebt als taak het knaapje terug te vinden. Samenwerken met de politie is een mogelijkheid, maar je trouwe viervoeter is in de game je beste vriend.

FHM-Blair Witch game

De eerste beelden van Blair Witch stellen ons niet teleur. Zodra je met het karakter het bos instapt, is er spanning aanwezig. Het is de makers bijzonder goed gelukt de sfeer uit de legendarische film over te brengen naar de game. Het voelt alsof de heks continu toekijkt en geduldig afwacht om keihard toe te slaan. Dit gaat ongetwijfeld angstaanjagende momenten opleveren wanneer je het horrorspel op een donkere avond alleen op je zoldertje gaat spelen! Blair Witch is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Reageer op artikel:
Doodenge Blair Witch game is horror van het ‘t hoogste niveau
Sluiten