Met de Black Mirror dating-app check je hoe lang jouw relatie nog duurt

Redactie 15 feb 2018 Entertainment

We zijn immens fan van de gitzwarte serie Black Mirror. Seizoen 4 was dik en er zaten weer meerdere verhalen bij waarbij wij kippenvel kregen na de extreme plottwist. Netflix maakte na verloop van de aflevering ‘Hang the DJ’ de echte datingsapp en ‘ie is heel verraderlijk. 

In deze aflevering gaan twee vrijgezelle mensen een experiment aan waarbij ze aan elkaar worden gekoppeld. Als ze elkaar voor het eerst zien, halen ze de app erbij en moeten ze checken hoe lang hun relatie gaat duren. Als je dan aan een extreem lelijke chick wordt gekoppeld en je relatie drie jaar gaat duren, heb je jezelf goed in de nesten gewerkt. De toekomst is cruel.

Nu heeft Netflix dus deze Black Mirror dating-app nagebouwd en kun je samen checken bij aanvang van je eerste date, hoe lang jullie relatie gaat duren. Wij weten niet waarop Netflix deze cijfers baseert, maar er zal vast wel een of ander algoritme in te vinden zijn. Wij testte de app op onszelf uit en kwamen op een relatie van negen dagen. Bedankt! Kunnen we weer verder met het zoeken van een nieuwe relatie. We waren haar gezeur toch al zat.

Black Mirror dating-app
Foto: Netflix

Foto: Screenshot Netflix

Reageer op artikel:
Met de Black Mirror dating-app check je hoe lang jouw relatie nog duurt
Sluiten