Bizon beukt klein meisje meters de lucht in

redactie 27 Jul 2019 Entertainment

Yellowstone Park staat nog op onze bucketlist om eens te bezoeken, maar na het zien van deze beelden weten we wel dat we moeten uitkijken als onze wens eenmaal uitkomt. Daar kan dit 9-jarige meisje je alles over vertellen, zij wordt namelijk meters de lucht in geknald door een op hol geslagen bizon.

Tja, misschien ook wel een beetje je eigen schuld als je zo dicht in de buurt gaat staan. Het blijven natuurlijk wel wilde dieren. Kun je je die lijpo’s nog herinneren die wilde picknicken tussen de cheeta’s in de Beekse Bergen? Daar doet ons dit ook wel een klein beetje aan denken. Alleen zijn deze beesten dus een tikkie wilder.

Groep

De groep stond tussen de 1 en 3 meter van het beest af, belachelijk dichtbij dus. Ze waren met een groepje het Old Faithful Geyser gebied aan het verkennen, dat het zo afloopt hadden ze waarschijnlijk geen moment gedacht. Yellowstone gooit er een persbericht uit dat er ongeveer vijftig mensen om de bizon heen stonden, maar dat ze niet zo goed weten wat hem heeft getriggerd. Wij snappen best dat zo’n beest een beetje onder de indruk is van vijftig mensen.

Meisje

Met het meisje gaat het gelukkig redelijk goed. Ze is wel even in een kliniek geweest om geholpen te worden aan haar verwondingen, maar inmiddels is ze alweer naar huis. Als je dit zo ziet had dat ook heel anders af kunnen lopen.

Reageer op artikel:
Bizon beukt klein meisje meters de lucht in
Sluiten