Zinderende spanning in psychologische thriller met Colin Farrell

Redactie 28 Sep 2017 Entertainment

“The killing of a sacred deer”, zo luidt de titel van de nieuwe samenwerking van Nicole Kidman en Colin Farrell. De titel alleen al laat je afvragen waar dit heen gaat.

De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos, die eerder The Lobster neerzette. Ook hier speelde Colin Farrell de hoofdrol. Dit romantische drama wordt maar liefst met een 7.1 beoordeeld op de International Movie Database (IMDb), en laat daarmee  zien dat de samenwerking van de twee heren een succesverhaal is.

In hun nieuwe film draait het om de chirurg Steven,  die gelukkig samenwoont met zijn succesvolle vrouw Anna, gespeeld door Nicole Kidman, en zijn twee voorbeeldkinderen Bob en Kim. Het tij keert voor het gezin wanneer Steven de vader-loze jongen Martin onder zijn hoede neemt.

Martin begint zich steeds vreemder te gedragen en probeert zich steeds dieper binnen het gezin in te dringen. Er beginnen afgrijselijke dingen te gebeuren met Steven’s vrouw en kinderen. De intentie van Martin wordt pas duidelijk wanneer hij Steven duidt op een overtreding die de chirurg beging jaren geleden. Dit zal het gelukkige gezin volledig ontwrichten.

Thriller, drama, horror, mysterie, in al deze categorieën past The  killing of a sacred deer. De trailer laat je meteen met een stekend gevoel achter, wat gaat er gebeuren? Vanaf 29 november kun je er achter komen.

Foto: The Playlist

Uncrate

Reageer op artikel:
Zinderende spanning in psychologische thriller met Colin Farrell
Sluiten