Netflix komt eind dit jaar met post-apocalyptische horrorthriller

redactie 27 okt 2018 Entertainment

Als de film wordt geregisseerd door iemand met de naam Susanne Bier dan kan het bijna niet misgaan. De Deense filmregisseuse heeft al aardig wat succesvolle films op haar naam staan, nu gaat ze zich wagen aan Bird Box. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Josh Malerman. Hé dat rijmt. 

December is de ideale tijd om lekker met je liefde in bed een filmpje te pakken. Glaasje glühwein erbij om het warm te krijgen. Of een dubbele whiskey, want glühwein is niet te beren. Vlak voor de kerst komt de post-apocalyptische horrorthriller Bird Box uit. De eerste trailer verscheen gisteren op Joetoep, en het smaakt duidelijk naar mee. De grimmige sfeer greep ons meteen al bij de kladden.

Mysterieuze, dodelijke krachten

De hoofdrol van Bird Box is voor niemand minder dan Sandra Bullock (Ocean’s 8, The Blind Side). Zij speelt Malorie, een moeder van twee kiddo’s. De wereld wordt bedreigd door mysterieuze, dodelijke krachten. Als je ze in de oogjes kijkt, ben je morsdood. Geblinddoekt  proberen ze de laatste veilige plek op aarde te vinden. Ze worden bijgestaan door Sarah Paulson (12 Years a Slave) , Trevante Rhodes West World),en John Malkovich (Being John Malkovich). Door de vertrouwde horrorformule toe te passen (een gevaar dat je niet kan zien) blijft deze film je in zijn greep houden. Een must see voor iedereen die wel een beetje spanning kan hebben.

De film is vanaf 21 december te zien op Netflix.

 

Reageer op artikel:
Netflix komt eind dit jaar met post-apocalyptische horrorthriller
Sluiten