Potverdorie, alle bipsjes nog aan toe. Misschien wel het artikel van het jaar. We berichten (nooit) vaak genoeg over derrières en meestal gaat dit over één bepaalde schoonheid. Laten we nu eens het mooiste van het mooist onder elkaar zetten. Een soort FHM500, maar dan alleen over achterwerken.

Wij zijn natuurlijk helemaal fan van de ‘butt over back’ (B.O.B) pose. Geen wonder dat dit soorten kiekjes in de categorie kunst-dat-in-het-Louvre-terecht-hoort, zo goed scoort op het internet. Met deze techniek wordt de pracht van een heerlijke bipspartij eens goed in het licht gebracht. Je ziet de wonderschone contouren van twee prachtig beweeglijke heuvels.

Stappenplan

Het is natuurlijk kunst om zulke foto’s te maken. Je doet het immers niet in een mooi middagpauze op het strand. Althans, dat zou niet verkeerd zijn. We leggen het even voor je uit, zodat (dames nu opgelet) jij nu ook zulke plaatjes naar ons redactieadres kunt doorsturen. Schrijven wij er een mooi artikeltje over. Stap 1: Ga plat op je buik op de vloer, strand of tapijt liggen. Stap 2: Duw je bilpartij de lucht in. Stap 3: Kijk op. Stap 4: Maak een foto. Oh trouwens, de foto’s staan hieronder.

Dreaming ☁️☁️ @dreamstatelive

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Can someone please give me this tan/ freckles combo again ?🤔 #SopaleRightNow 😈

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

suns out, buns out 😎

A post shared by Khloë Terae 🇨🇦 (@khloe) on

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Case of the Mondays @bryandewittphoto

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Sunshine mixed with a little hurricane

A post shared by Sommer Ray (@sommerray) on

Boom💥 @kinsey_sue x @jzluncensored location @findyourtalent

A post shared by James Thompson -JZL- (@partylikejzl) on

Double or Nothing 👯 @katieteresi 📸 @carlkalamon

A post shared by Bri Teresi (@briteresi) on