De Instagram ‘billen ster’, Amanda Lee, weet met haar imposante derrière meer dan 11 miljoen volgers op Instagram te entertainen. Haar uiterlijk, strakke gym regime en vooral haar billen zijn verantwoordelijk voor een immens succes dat strikt met uiterlijk is vergaard. Cosmopolitan sprak met de belfie godin over het leven met een beroemd achterwerk.

Met veel volgers op Instagram kun je goed geld verdienen. Dat bewijst Amanda Lee wel. De godin van de mooie billen verdient, door haar 11 miljoen volgers op Instagram, rond de 20.000 dollar per post. We kunnen het haast niet geloven, maar ze beweert dat er ook vervelende kanten zijn aan het makkelijk geld verdienen met foto’s van haar billen.

Het interview

In een interview met Cosmopolitan vertelde ze dat ze meer dan zes cijfers achter de komma verdient door alle gesponsorde content die ze plaatst. Daarnaast bekende ze een aantal trucjes die ze gebruikt voor de perfecte billenfoto ofwel belfie. “Het is grappig hoe je foto’s van je billen kan verbeteren door het juiste licht en de juiste hoek. Ik neem honderden foto’s om de perfecte foto uiteindelijk te krijgen.”

Obsessie

Bewijst maar weer eens dat wat je ziet op Instagram niet altijd helemaal waar is, niemand is perfect, die mensen werken keihard om die schijn op te zetten. Alhoewel ze neppe borsten heeft en botox, beweert ze wel dat haar billen honderd procent echt zijn. Dat zijn de resultaten van vijf dagen per week naar de gym gaan, met sessies van 90 minuten. “Ik was geobsedeerd om de perfecte billen krijgen voordat ik populair werd.” Volgens haar kwamen de mooie billen door duizenden squats, lunges, step-ups, deadlifts, Romanian deadlifts en box jumps.

Beverly Hills

Ze geeft toe dat de druk om ‘perfect’ te lijken erg hoog is. “Toen ik de volgers kreeg vroeg ik mezelf af: Ben ik dit echt? Het was behoorlijk zwaar voor mijn zelfvertrouwen, ik moest er perfect uit zien.” Een gedeelte van die absurde obsessie met perfect lijken komt door haar omgeving. Amanda groeide op in Beverly Hills, een plek die draait om perfect lijken en gezien worden. “Iedereen is perfect. Iedereen draagt designer kleding en krijgt een nieuwe Range Rover als ze 16 worden.”

Toch kunnen we het moeilijk ‘zielig’ voor haar vinden. Met 20.000 dollar per geposte Instagrampost heeft ze genoeg geld om haar leven om te gooien. Niet dat we dat willen, ook al is het een stukje gespeeld, wij bewonderen haar billen graag op Instagram. Om te zien waarom, hier een aantal van haar mooiste kiekjes:

I don’t usually post transformation pics but I wanted to share my journey for those who might need a little extra motivation today 💚 The left pic is me in 2014. I weighed 110 and did mostly “boot camp” style workouts with little or no weights. The right pic is me now, weighing 122. I changed my body by switching to heavier weights, increasing the intensity of my workouts and eating a better diet packed with healthy protein. 🏋🏼‍♀️ My body type is naturally thin, with not a lot of muscle tone🙈. I always wanted a healthier, stronger physique, and achieving that has helped immensely with my self confidence. Like everyone else, I struggle to stay motivated. There are days where I feel frustrated and want to give up. 😤 But I look at my results and that motivates me to keep going! I take pride in knowing that I built this on my own and anyone who thinks otherwise… I just take it as a compliment 🙄😘

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

When the sun finally comes out ☀️

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

crazy sexy cool

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

A little treat 🍧

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Foto: Instagram Amanda Lee