Bill Gates en Warren Buffet gaan samen shoppen in een winkel overladen met spullen van vroeger

Redactie 21 jun 2018 Entertainment

Al het geld van de wereld hebben, wat doe je daar dan mee? De volgende twee oudere mannen zijn uiteindelijk vrij normaal gebleven. Bill Gates en Warren Buffet gingen naar Hollywood Candy in Omaha’s Old Market. Twee van de machtigste mannen ter wereld die samen lekker gaan shoppen. Daar zwalken ze langs honderden nostalgische attributen uit het verleden en raaskallen over wat en waarom bepaalde spullen zo tof voor ze zijn. 

We leren dat Warren Buffet een behoorlijke zoete kauw is terwijl hij honderden snoepjes aanwijst waar hij zo verzot op was/ is. Als twee kleine mannekes kijken ze hun ogen uit terwijl ze langs honderden potten snoep, tientallen pinball machines lopen en oude LP’s doorzoeken.

Nostalgie

De video verscheen gewoon op Bill Gates zijn YouTube channel. Mooi om te zien dat de machtigste mannen ter wereld een vrij kinderlijk en grappige video plaatsen waar ze herinneren uit hun jeugd en leven oprakelen. Zo verteld Warren Buffet hoe pinball machines ooit de beste business was die hij bezat en verteld Bill Gates waarom Willie Nelson zo belangrijk is voor hem en zijn vrouw Melinda.

“Ik koop deze plek”

Warren Buffet zegt op het einde doodleuk hoe hij de hele plek wilt kopen. Hij kan het. Check de video hierbeneden en aanschouw het beste duo dat we in lange tijd gezien hebben.

Ergens zijn Bill Gates en Warren Buffet gewoon twee opaatjes. Opaatjes met miljarden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Bill Gates en Warren Buffet gaan samen shoppen in een winkel overladen met spullen van vroeger
Sluiten