De 10 gevaarlijkste en beste cougars die we ooit hebben gezien in film

Redactie 21 jun 2018 Entertainment

Een cougar is een katachtige die ook wel gaat bij de benaming van bergleeuw, poema of zilverleeuw. Ze komen vooral in Midden- en Zuid-Amerika voor en daarnaast ook in het westen van Noord-Amerika. Ze zijn in veel van hun originele leefgebieden uitgeroeid en in andere gebieden duiken ze steeds meer op. In de steden springen ze al jaren als tulpen uit de grond. Hun favoriete prooi zijn mannen tussen de 18 en 25 jaar die het gek genoeg vaak helemaal niet erg vinden om te grazen worden genomen. De cougar zit b0ordevol slinkse trucjes om haar prooi mee in de val te lokken. Cougars worden steeds bekender en komen zelfs in films voor, hier zijn 10 van de meest gevaarlijke maar ook beste cougars die we ooit hebben gezien in film. Oppassen. 

Allemaal leuk en aardig maar het is een feit dat we gek zijn op cougars. Waar wij mannen normaal gesproken het jagen doen moeten wij op onze beurt ook weer oppassen. De cougar heeft het speciaal op ons voorzien en wij wouden nog nooit zo graag verslonden worden.

De cougar is zonder twijfel het meest dodelijke organisme op aarde. Hier zijn tien van de gevaarlijkste die we in film ooit hebben mogen aanschouwen.

10. Catherina Zeta Jones in ‘The Rebound’ (2009)

We werden nog nooit zo graag verslonden. Omdat het verleiden van beide kanten komt en de gast al 25 is, mag deze op de 10e plek de lijst aftrappen. Daarnaast is Catherina Zeta Jones knapper dan de gemiddelde 25-jarige. Toch scheelt ze een goede 15 jaar met de jongen en is ze vlijmscherp.

9. Stella Payne in ‘How Stella Got Her Groove Back’ (1998)

Een gescheiden business women gaat met vakantie en ontmoet een veel jongere man die haar zoon had kunnen zijn. Sterker nog zij is 40 en de moeder van de jongen is 41. Cougarrrrrrrrrr.

8. Hanna Schmitz in ‘The Reader’ (2008)

Kate Winslet heeft voor een zomer lang een affaire met de jongere versie van Ralph Fiennes (Voldemort in Harry Potter). De jongen is jaren later nog diep geraakt door de affaire. Dat komt wel omdat er behoorlijk wat meer bij kwam spelen dan alleen liefdesdrama. De meest heftige cougar van het rijtje omdat de jongeman er het ergste aan onderdoor gaat. Tot over zijn oren verliefd op een cougar. Auwch.

7. Ellen Burroughs in ‘Class’ (1983)

Jongen raakt het seks slaafje van de moeder van zijn beste vriend zonder dat hij het weet. De cougar in deze film gebruikt de jongere vent voor niks anders dan seks en is daarmee een ultieme cougar.

6. Lil en Roz in ‘Two Mothers’ (2013)

Twee moeders die een affaire hebben met elkaars zoons die ze al kennen vanaf geboorte. Een drama film over de ingewikkelde relatie die zo een verhouding voortbrengend. Cougars in topvorm.

5.Betty Carver in ‘What’s Eating Gilbert Grape’ (1993)

De film is vooral bekend als de film waar Leonardo DiCaprio zijn eerste voortreffelijke performance wegzette als iemand die verstandelijk gehandicapt is. Maar de film bevat ook een echte cougar in de vorm van Betty Carver. In de volgende scene probeert ze Johnny Dep zijn personage te pijpen terwijl die aan de telefoon hangt met haar man. Meer cougar dan dat gaat het niet worden.

4. Nora Baker in ‘White Palace’ (1990)

16 jaar verschillen deze twee tortelduifjes. Max, de jongen, is een felbegeerde weduwnaar die wel meer vrouwen achter zich aan heeft lopen, toch gaat hij voor de 16 jaar oudere Nora Baker. Deze cougar laat er geen gras over groeien.

3. Luisa Cortés in ‘Y Tu Mamá También’ (2001)

Waarom 1 prooi als je er twee kan hebben. Dat moet deze cougar denken die gaat roadtrippen met twee jongemannen. Ze heeft seks met beide en ook nog een trio.

2. Stifler’s Mom in ‘American Pie’ (1999)

Ja Finch denkt dat hij haar verleidt maar iedereen weet dat Stifler zijn moeder de echte jager is. Cougars op zijn top. De hele uitdrukking milf is door haar bekend geworden, dan ben je een heel gevaarlijke hoor.

1. Mrs. Robinson in ‘The Graduate’ (1967)

Tja, bij deze film werd het woord cougar zowat uitgevonden. Mrs. Robinson wordt in de scene hierboven van ‘American Pie’ gedraaid als verwijzing naar wat Stifler’s mom is. Mrs. Robinson is de original cougar, de echte. Nummer 1 kan niet anders.

Meer van dit soort lijstjes? Hier zijn de top 10 films die vooral over seks gaan.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De 10 gevaarlijkste en beste cougars die we ooit hebben gezien in film
Sluiten