Maak je tuinfeest compleet met deze opblaasbare biljarttafel

We kunnen allemaal we genieten van een lekker potje biljarten of poolen. Het enige probleem is dat het warme weer eraan zit te komen en dan wil je niet in een donkere kroeg met je keu (biljartstokkie) staan zwaaien. Daarom heeft EZ Inflatables deze gigantische biljarttafel bedacht, gewoon voor in je tuin.

Je hebt helemaal geen keu meer nodig met deze opblaasbare biljarttafel. Jij bent ‘m namelijk zelf. Het veld is iets groter dan negen bij vijf meter en is dus groot genoeg om je helemaal uit te leven. Omdat ‘ie van PVC gecoat vinyl is, weegt ‘ie ook bijna 410 kilogram. Haal dus wel effe je maten erbij als je ‘m wil neerleggen.

Beestachtige biljarttafel

Gelukkig hoef je al die meters niet zelf te vullen met de lucht uit je longen, anders was je aan het eind van de zomer nog niet klaar. Elke bestelling komt met een handige elektrische pomp. Gelukkig maar. De biljartballen zitten er uiteraard ook bij. Nou ja, het zijn eigenlijk 16 gekleurde voetballen. Dat is ook hoe je het speelt, met je voeten. Doe ons maar een potje! Het is trouwens wel een prijzig dingetje, want hij kost je zo’n $4,160. Sodeju.

Foto: Wayfair.com
Reageer op artikel:
Maak je tuinfeest compleet met deze opblaasbare biljarttafel
Sluiten