In het kleine Amerikaanse plaatsje Everett, vlakbij Seattle, is het genieten geblazen bij een kop koffie. En dan bedoelen we niet omdat de koffiebonen zo heerlijk geroosterd zijn of dat melk van de Latte zo lekker vers is. In verschillende koffietentjes wordt de koffie namelijk klaar gemaakt door in bikini’s verpakte baristas.

Als het aan de grijze beleidsbepalers ligt komt daar echter verandering in. De suffe maatpakken van het stadje willen een wet aannemen om een einde te maken aan koffiebars als Twinperks Espresso en Bikini Beans Espresso. De heren hebben er duidelijk geen verstand van.

#bikinibarista#comegetcoffee#wildone#seattle#allblack

A post shared by Tenishia Ames (@a_tenishia) on

Gelukkig voor ons en de inwoners van Everett laten de dames het er niet bij zitten, en vechten ze voor hun rechten om zichzelf te mogen uiten en tegen vrouwendiscriminatie. De vrouwen zeggen: “Wearing a bikini at work allows the Baristas to open conversations with customers about body image and self-confidence that would not be possible in other attire.” De vrouwen blijven daarom ook ongestoord verder gaan met het uiten van hun coffeefeeling.

Wij schatten de vrouwen wel op waarde in laten jou daarom ook meegenieten van de koffie dames in weinig verhullende kleding. Check ook even de video over onze favoriete koffiedames.

Go see Jessimine at our Clackamas location for your afternoon pick me up! 🐯

A post shared by Twin Perks Espresso (@twinperks) on

Here till 8! 😌 #bodyimprovement #ididthat #fitness #bikinibarista #neon #babe #bikinimodel #promomodel

A post shared by 🌜Audrey Anna🌛 (@audrey_smokahontas) on

Jessimine is at our Halsey location until 5pm! Stop by! ☀️☕️

A post shared by Twin Perks Espresso (@twinperks) on