De 5 beste NFT Marketplaces van 2022

De wereld van digitale kunst is volledig op zijn kop gezet door de technologie rondom NFT’s. Plots is er een manier ontstaan voor kunstenaars om online geld te verdienen aan hun werken. Daar hebben we al eerder uitgebreid over geschreven.

Om NFT’s aan te kunnen bieden of te kunnen kopen kun je terecht bij een NFT marketplace. Hieronder hebben we de 5 beste NFT marketplaces voor je op een rij gezet zodat jij kunt bepalen waar je je favoriete nieuwe NFT koopt.

De beste NFT Platformen in 2022

 1. NFT LaunchPad – Onze favoriet met o.a. de Lucky Block Platinum Rollers Club NFT’s
 2. Crypto.com – Koop diverse NFT’s zonder extra kosten
 3. Binance – Unieke NFT mystery boxes!
 4. OpenSea – Grote NFT marketplace die meer dan 150 cryptocoins accepteert
 5. Rarible – Ontdek nieuwe NFT creators en digitale kunst

Wat maakt deze NFT Marketplaces zo goed?

Laten we nog dieper in deze top 5 NFT marketplaces duiken om te zien wat juist deze sites zo goed maakt.

NFT LaunchPad – De enige NFT Marketplace voor exclusieve Lucky Block NFT’s

NFT LaunchPad is een vrij nieuwe NFT marketplaces die speciaal ontwikkeld is door en voor makers.. Je kunt hier gemakkelijk NFT’s minten in diverse formaten zodat nieuwe NFT artiesten veel gemakkelijker hun eerste stappen in de wereld van NFT’s kunnen zetten. Het is daarom ook één van onze favoriete NFT marketplaces om nieuwe NFT collecties te ontdekken.

Inmiddels zijn er ook een aantal grote NFT projecten die de stap hebben gemaakt naar NFT LaunchPad. Je vindt hier collecties als Great Ape Society, Lazy Goats Club en Punk Dogs. Daarnaast is NFT LaunchPad de enige NFT marketplace die de NFT’s uit de Lucky Block Platinum Rollers Club aanbiedt.

Het kopen en verkopen van NFT’s is erg gemakkelijk bij de NFT LaunchPad. Het NFT platform heeft integratie voor de Binance Smart chain en Polygon en je koopt de NFT’s gemakkelijk met Wrapped Binance Coin. Momenteel gebruik je de MetaMask wallet bij deze NFT marketplace en binnenkort komt daar ook de Trust Wallet als optie bij.

Voordelen:

 • Het enige NFT platform met de Lucky Block Platinum Rollers Club NFT collectie
 • Integratie met Binance en Polygon
 • Gebruik je MetaMask wallet
 • Eenvoudig om NFT’s te minten

Nadelen:

 • Betalen kan alleen met Wrapped Binance Coin

Nu naar NFT Launchpad Let op: Cryptobezittingen zijn zeer volatiel en een risicovolle investering

Crypto.com – Zonder kosten NFT’s verhandelen

Eén van de grootste crypto brokers ter wereld heeft nu ook een eigen NFT marketplace geopend. Je kunt er gemakkelijk NFT’s aanmaken en verhandelen. Crypto.com heeft snel aan populariteit gewonnen voor de NFT marketplace door de lage kosten die het rekent bij het kopen en verkopen van NFT’s. Verkopers en makers betalen hier slechts 1.99% transactiekosten over de NFT’s.

Waar je eerst alleen nog NFT’s op de blockchain van crypto.com zelf aan kon maken, is het tegenwoordig ook mogelijk op de Ethereum blockchain. Daarmee is er een enorm aanbod van NFT’s bijgekomen gezien Ethereum nog altijd de meest populaire optie voor NFT’s is. Je kunt de collecties gemakkelijk vinden en doorbladeren op zoek naar een NFT die je wilt kopen.

Een groot voordeel van Crypto.com is dat de NFT’s tegelijkertijd met een veiling en voor een vaste prijs aangeboden kunnen worden. Zo kun je de NFT direct kopen. Bij een aantal andere NFT marketplaces moet je eerst een bod uitbrengen en wachten tot de eigenaar van de NFT dit bod geaccepteerd heeft.

Voordelen:

 • Geen transactiekosten voor de kopers
 • Veilige omgeving
 • Gemakkelijk door collecties te bladeren
 • Optie om naast een veiling NFT’s direct te kopen

Nadelen:

 • Kleiner aanbod dan enkele andere NFT marketplaces

Direct naar de Crypto.com NFT LaunchPad Let op: Cryptobezittingen zijn zeer volatiel en een risicovolle investering

Binance – NFT’s kopen bij de grootste crypto exchange ter wereld

Binance had al snel een stapje voor op de andere NFT marketplaces doordat het de grootste crypto exchange ter wereld is en NFT’s kan aanbieden op haar eigen blockchain. Binance Coin is hard gegroeid afgelopen jaren en de mogelijkheid om NFT’s aan te maken op de Binance Smart Chain stimuleert dit alleen maar verder.

Het Binance NFT platform heeft een unieke functie voor iedereen die niet kan kiezen welke NFT ze willen kopen. Binance biedt namelijk NFT Mystery Boxes waarbij je enkele NFT’s ontvangt uit een collectie voor een lage prijs. Het kan zijn dat je NFT’s ontvangt die geen hoge waarde hebben en veel voorkomen, maar met een beetje geluk krijg je een NFT die veel meer waard is dan wat je hebt besteed.

Voordelen:

 • Enorm NFT platform met ruim aanbod
 • Unieke mystery boxes
 • Integratie met de Binance exchange

Nadelen:

 • Prijzen staan soms in verschillende crypto’s uitgedrukt

Ga nu naar Binance! Let op: Cryptobezittingen zijn zeer volatiel en een risicovolle investering

OpenSea – Grote NFT Marketplace die meer dan 150 cryptomunten accepteert

Op dit moment is OpenSea de grootste NFT marketplace ter wereld, en in tegenstelling tot Crypto.com en Binance kun je hier alleen NFT’s verhandelen. Je vindt hier een groot aanbod van diverse NFT’s met daarbij goedkope opties tot de allerduurste NFT’s ter wereld.

Je kunt bij OpenSea betalen met meer dan 150 verschillende cryptomunten, wat het veel gemakkelijker maakt om te starten. Het bespaart je tijd en geld dat je niet eerst je crypto hoeft om te zetten naar één specifieke munt.

Rarible – Het beste platform om nieuwe kunstenaars te ontdekken

Een populaire NFT marketplace voor iedereen die graag nieuwe makers van NFT’s wil ontdekken. Je kunt bij Rarible gemakkelijk bladeren door de verschillende collecties, best verkopende makers en live veilingen. Vooral de lay-out van het platform maakt het voor veel NFT-beleggers een zeer geschikte NFT marketplace.

De prijzen op Rarible zijn allemaal in Ethereum te vinden, maar je kunt ook de token van Rarible zelf gebruiken voor het kopen en verkopen van de NFT’s. Je betaalt bij Rarible 2,5% transactiekosten voor zowel de koper als verkoper.

Wat is de beste NFT om nu te kopen?

Nu je weet wat de beste NFT marketplace mogelijkheden zijn, is het tijd om de NFT te ontdekken waar jij het best in kan investeren. De Lucky Block Platinum Rollers Club NFT moet wel op je lijstje staan, als één van de beste drops van 2022. Deze nieuwe NFT collectie hoort bij de Lucky Block coin die al veel heeft opgeleverd voor investeerders.

Het project is afgelopen jaar gelanceerd met als missie om het beste crypto games platform te worden. Dat bleek aan te slaan, want Lucky Block coin werd de snelste cryptomunt ooit die een marktwaarde van 1 miljard dollar bereikte.

Dit project heeft nu ook een collectie van 10.000 exclusieve NFT’s. De NFT’s werden in eerste instantie verkocht voor $1.500 per stuk en geven je toegang tot de Lucky Block Platinum Rollers Club, de VIP-omgeving van Lucky Block.

Als jij eigenaar wordt van een Lucky Block NFT doe je elke dag mee met een loterij. Elke dag wordt er namelijk gemiddeld $10.000 weggegeven aan één van de Lucky Block NFT eigenaren. Daarnaast zijn er 25 speciale NFT’s die je prijzengeld zelfs verdubbelen. Je koopt de Lucky Block NFT’s alleen op de NFT LaunchPad.

Nu Lucky Block NFT’s kopen Let op: Cryptobezittingen zijn zeer volatiel en een risicovolle investering

Hoe koop ik een NFT?

Hieronder loodsen we je in het kort door de stappen die je moet voltooien om een NFT te kopen. Voor dit stappenplan gebruiken we als voorbeeld het kopen van een Lucky Block NFT bij de NFT LaunchPad.

Stap 1: Open een MetaMask wallet

Download de MetaMask plugin voor je browser of je telefoon en open een gratis wallet.

Stap 2: Koop Wrapped Binance Coin (wBNB)

Koop bij een crypto exchange Binance Coin en stuur deze naar de MetaMask wallet die je zojuist geopend hebt.

Stap 3: Verbind je MetaMask wallet met de NFT LaunchPad

Klik bij de NFT LaunchPad op ‘connect wallet’ en gebruik vervolgens de MetaMask wallet die je net aangemaakt en gevuld hebt.

Stap 4: Koop een Lucky Block NFT

Ga naar de Lucky Block Platinum Rollers Club NFT collectie, kies een NFT uit de collectie en doe een bod op deze NFT. Zodra dit bod goedgekeurd wordt, haalt NFT LaunchPad de wBNB uit je wallet en vervangt dit door de NFT!

Conclusie

De NFT marketplaces schieten aan alle kanten uit de grond en dus kun je steeds gemakkelijker NFT’s kopen en verkopen. Het beste NFT platform op dit moment is de NFT LaunchPad. Dat is de enige plek waar je de zeer interessante Lucky Block Platinum Rollers Club collectie kunt kopen.

Nu naar NFT LaunchPad Let op: Cryptobezittingen zijn zeer volatiel en een risicovolle investering

Reageer op artikel:
De 5 beste NFT Marketplaces van 2022
Sluiten