Bespaar eenvoudig op je iPhone oplader

Redactie 11 Jul 2019 Entertainment

Iedereen heeft de horrorverhalen weleens gehoord over een slechte oplader die het halve huis verwoest omdat deze vlam vat. Het is dan ook wel belangrijk om niet te gierig te zijn met het kopen van je nieuwe oplader. Je kunt tegenwoordig een originele iPhone oplader kopen bij FixjeiPhone met flink wat korting.

Een paar euro besparen op je oplader kan je namelijk duur komen te staan. Voorkom schade en kies voor zekerheid en gun jezelf en je iPhone een oplader van kwaliteit. Wij leggen hieronder even wat dingen voor je uit.

Wat is belangrijk bij een goede oplader?

Bij een oplader is het belangrijk dat je voor een oplader die gecertificeerd is. Kies dan ook niet van die Chinese rotzooi die je in elke rommelwinkel kunt kopen. Uiteindelijk word je daar niet wijzer van. Ook de originele Apple opladers zijn goed voor gebruik alleen gaan de kabels snel kapot. Probeer de kabel niet teveel te buigen zodat de levensduur langer is.

Kan ik een kabel voor de iPhone testen?

Met speciale testapparaatjes is het mogelijk om te kijken welke chip er in de kabel zit. De chip is een essentieel onderdeel van een iPhone kabel. We adviseren altijd om een originele kabel te kiezen voor een veilige keus. Zo kan je zonder zorgen genieten van je nachtrust. Twijfel je bij het kopen van een kabel? Lees de beoordelingen van een bedrijf. Laat je vooral niet voor de gek houden bij het kopen van een kabel.

Op meer dingen besparen?

Heb je de smaak te pakken en wil je op meer kosten besparen? Kijk dan eens op de website van FixjeiPhone om alle mogelijkheden te checken voor het zelf fixen van je iPhone. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig het scherm of je batterij vervangen met een van de handleidingen. Je kunt zo eenvoudig meer dan 50% besparen door zelf te repareren!

Reageer op artikel:
Bespaar eenvoudig op je iPhone oplader
Sluiten