Bepaal zelf het einde van Black Mirror met interactieve aflevering

redactie 2 okt 2018 Entertainment

Met het einde van seizoen 4 van Black Mirror waren behoorlijk wat fans niet zo tevreden. Het was te positief, zeker in verhouding met de eerste seizoenen. Om dit te voorkomen bij seizoen 5, hebben de makers iets vet slims bedacht. De kijker kan straks zelf het einde van Black Mirror bepalen. Wat een luxe. 

De eerste seizoenen van Black Mirror zijn pittig duister. Toen werd het nog uitgezonden door Channel 4. Netflix nam het later over waardoor het een stuk positiever en vrolijker werd. De afleveringen USS Callister en San Junipero zorgden voor twee kampen van Black Mirror-fans. Sommigen vonden de nieuwe stijl helemaal het einde, anderen vonden het compleet ruk. Je kan ook niet iedereen tevreden houden.

De toekomst van het serie kijken?

Toch hebben de producers braafjes geluisterd naar de fans en komt er nu iets revolutionairs, de kijkers kunnen straks zelf het einde van de serie bepalen. Het persbureau Bloomberg kwam met dat nieuwtje vandaag. We hebben het dan over een aflevering van seizoen 5, welke dat is, weten we nog niet precies.

Eind 2018

Bij Netflix zijn ze volgens Bloomberg al wat langer bezig met dit soort ingenieuze ideetjes. Eerder werd er al met dit soort dingtjes geknutseld voor kinderen. Nu zijn wij -de volwassen- aan de buurt. Eind 2018 verschijnt seizoen 5 van  Black Mirror op Netflix. Misschien gaat die ene aflevering wel het startsein worden van meer interactieve afleveringen. De acteurs gaan het hier nog zwaar mee krijgen. Alles voor de fans toch?

 

 

Reageer op artikel:
Bepaal zelf het einde van Black Mirror met interactieve aflevering
Sluiten