Begin je weekend goed en aanschouw al het moois dat sneakerland je te bieden heeft

redactie 15 apr 2016 Entertainment

Het is weer vrijdag jongens en meisjes, jullie weten wat dat betekent: bijna weekend! Als vrijdag een vrouw was dan hadden we veelvuldig de liefde met haar bedreven. Naast het feit dat het weekend achter vrijdag aankomt is het ook weer tijd voor een goede dosis sneakergeweld. Ga geïnspireerd het weekend in.

1. Puma Suede Emboss.

Puma brengt na de low editie van de Suede Emboss pack nu de mid-sneaker variant uit. De hogere versie komt in twee poëtische kleuren: Arabian Spice en Pale Khaki. De elegante schoenen hebben een kenmerkende vintage zool en en de klassieke slingerende drie strepen springen in reliëf van de schoen af. Wij houden wel van een hoog elegant schoentje.

2. Reebok Classic x Social Status – NPC UK.

Reebok heeft samen met Social Status uit Pittsburgh een sneaker gemaakt die perfect onder pak of kostuum te dragen is. Het is voor velen een grote stap om onder een pak, of het nou drie-delig of wat meer casual is, sneakers te dragen. Toch is het een uitstekende manier om het net even anders te doen dan het leger aan collega’s die in business tenue staan te borrelen. De sneaker draagt de naam ‘Dapper Court’ en ziet er zowel hip als formeel uit. Gouden combinatie.

3. BAIT x Adidas Stan Smith Skate 4/20.

Ter gelegenheid van 20 april, ookwel 420, heeft Adidas de Stan Smith Skateboarding een hennep make over gegeven. 20 april is de dag da stoners wereldwijd nog meer wiet roken dan normaal om het groene plantje te vieren. Met mooi patroon en leuke smiley details is het een kwalitatief goede schoen die met een geheim vakje onder de lip komt. Handig om een beetje wiet het festivalterrein op te smokkelen.

4. La MJC x Diadora N9000.

Om te vieren dat de ‘All Gone’ street culture boekenreeks tien jaar bestaat heet de sneakerwinkel La MCJ samen met het Italiaanse Diadora de N9000 een make over gegeven. De schoen is in evenbeeld van de editie van All Gone uit 2008 gemaakt en die was rood met witte titel. Vandaar dat de schoen die kleuren gekregen heeft. Hij is in een beperkte oplage van 250 uitgebracht en exclusief te krijgen bij Club75 in Parijs.

5. Shoe City x Fila – Cage.

Fila heeft samen met Shoe City een sneaker gemaakt die naast heel tof, ook nog eens sociaal verantwoord. Voor elke schoen die verkocht wordt maakt Shoe City namelijk 10 dolar over naar het goede doel Autism Speaks. De puzzelstukjes die in de schoen verwerkt zijn staan voor het complexe brein van een kind dat aan autisme lijdt. Dus naast het verkrijgen van een mooie schoen help je het bestrijden van autisme. Klasse Shoe City!

Reageer op artikel:
Begin je weekend goed en aanschouw al het moois dat sneakerland je te bieden heeft
Sluiten