Kan alleen in Rusland: Tim de beer opent voetbalwedstrijd

Redactie 17 apr 2018 Entertainment

Vlak voor het WK in Rusland laat het land wel een hele rare act zien voorafgaand aan een wedstrijd. Een bruine beer komt het veld op lopen en overhandigt de bal aan de scheidsrechter, daarna zweept het beest het publiek nog even op. WTF!

In de wedstrijd in de derde liga van Rusland tussen Mashuk-KMV en Angusht (0-3) kwam er dus een zwarte gevaarlijke gedaante het veld oplopen. De mensen op de stoeltjes weten niet wat ze zien en gaan helemaal los. Eigenlijk een best geniale actie, maar zoals je wellicht verwacht is daar niet iedereen blij mee.

Gevaarlijk

Je raadt het nooit, maar er kwam natuurlijk ook tegenwind. Dierenactivisten spreken van een schande en noemen het ontzettend gevaarlijk. Eigenlijk ook wel logisch, we kennen de beer in tekenfilms als een schattig beestje, maar in het wild verscheuren ze mensen alsof het niets is. Deze beer zal dan wel goed getraind zijn, toch blijft er een risico dat het uit de berenklauwen loopt.

De vraag is natuurlijk, wat moeten we nu verwachten tijdens het WK voetbal in Rusland deze zomer? Gaan we Tim nog een keer zien? Misschien opent ‘ie wel het WK, dat zou wel heel dik zijn. Laten we duidelijk zijn dat we wel bere zin hebben in een voetbaltoernooitje. Ook al kunnen we ons niet vertegenwoordigen in Rusland, het blijft tof om te kijken.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Kan alleen in Rusland: Tim de beer opent voetbalwedstrijd
Sluiten