Spectaculaire beelden van Amerikaanse militair die drugs-onderzeeër bespringt

Redactie 12 Jul 2019 Entertainment

Het leven van een drugssmokkelaar gaat niet altijd over rozen, zelfs niet als je zo inventief bent geweest om een onderzeeër te charteren om je drugs te vervoeren. De Amerikaanse kustwacht heeft een bodycam video gedropt waarin we zien hoe een militair vol op een onderzeeër jumpt.

Je moet het maar durven om jezelf roekeloos te storten op gevaarlijke drugssmokkelaars die geenszins van plan zijn om in de gevangenis te belanden. Eerst horen we een crewlid van de kustwacht een paar keer ‘Stop your boat now’ in het Spaans schreeuwen, maar als blijkt dat ze doorvaren stort de held zich vol overgave op de narco-onderzeeër. Niet bang.

Cocaïne catchers

Sowieso is dit de absolute superboot van de kustwacht, want de afgelopen maanden nam deze boot van de kustwacht al zo’n 18.000 kilo aan cocaïne in beslag, wat neerkomt op een waarde van 505 miljoen euro. Deze narco-submarine had in totaal voor maar liefst 205 miljoen euro aan white snow in z’n bezit, dus dat komt er nog bovenop. Deze POV-video geeft in elk geval een mooi inkijkje in het werk van de Amerikaanse narcoticabrigade.

 

Reageer op artikel:
Spectaculaire beelden van Amerikaanse militair die drugs-onderzeeër bespringt
Sluiten