Beelden gelekt van onaangekondigde Harry Potter game

redactie 2 okt 2018 Entertainment

Vroeger, in een ver verleden heb je misschien wel de games gespeeld van de meest favoriete tovenaarsleerling ever. Jij mocht dan Harry Potter zijn, zo kon je door de gangen van Hogwarts. dwalen, met Ron en Hermione chillen en spreuken leren. Binnenkort kunnen we misschien door het Hogwarts van de negentiende eeuw dwalen, er zijn beelden gelekt van een hele vette nieuwe Harry Potter game. 

Hoewel Harry er natuurlijk zelf nog niet was. Hij moest nog geboren worden, de verhalen uit de boeken en films moesten nog plaats vinden. De beelden duren iets langer dan een minuut en tonen het welbekende kasteel met herkenbare spreuken en locaties. De beelden in kwestie waren eigenlijk bedoeld voor een focusgroep, om te testen of de game leuk is voor het publiek. Iemand zou op het social medium Reddit de beelden met info hebben gekregen. Geheimpjes zijn moeilijk te bewaren, dat snappen we best.

Zelf personage samenstellen

Volgens deze gozer op Reddit gaat het om een openwereld actie-rpg rondom een nieuw personage die door zijn bijzonder skills wordt toegelaten op Hogwarts. Er gebeuren daar gekke dingen in de Forbidden Forrest en in het kasteel zelf. De spelers zouden zelf hun personage kunnen samenstellen.

Geruchten

We weten nog niet 100 procent zeker of deze game echt is, er gaan geruchten rond dat ontwikkelaar Rocksteady achter het spel zit. Rocksteady is bekend van de Batman: Arkham-games.

Reageer op artikel:
Beelden gelekt van onaangekondigde Harry Potter game
Sluiten