Leer in 5 minuten een Beef Wellington te maken

Redactie 7 okt 2017 Entertainment

Liefde gaat door de maag, dus als je nou echt indruk wilt maken op je date (en op jezelf, want dit is next level), haal dan de keukenprinses in jou naar boven. Chef Andrew Rea leert je via zijn YouTube kanaal Binging with Babish hele lekkere en toffe gerechten te maken uit jouw favoriete films en series.

Dit keer gaan we aan de slag met de Beef Wellington, want mán, wij houden van vlees. Dit culinaire hoogstandje werd ook geserveerd in de serie Mad Men, na een potje seks tussen Roger Sterling en Joan Harris.

Met dit gerecht laat je jou gasten echt versteld staan en overstijg je waarschijnlijk ook je eigen verwachtingen. Er gaat een hoop werk in zitten maar dan heb je ook écht wat. Daarbij legt chef Andrew het je meer dan duidelijk uit. Groot voordeel ook dat je de fragmenten 40 keer kan bekijken omdat je het waarschijnlijk niet meteen voor elkaar krijgt. Wees wel secuur, want dit gerecht is a dish from either heaven or hell. Verpest het niet!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij krijgen er honger van. Meer een pastaliefhebber? Dan loopt het water je sowieso in de mond bij deze pasta carbonara en anders doet deze sandwich van de film Chef het wel.

 

Heb je je Beef Wellington nou volledig verneukt? Binging with Babish heeft een aparte categorie “Easy”, hierin staan gerechten die wat minder lastig werk vereisen, maar wel érg lekker zijn!

Foto: Chowhound

High Snobiety

Reageer op artikel:
Leer in 5 minuten een Beef Wellington te maken
Sluiten