Heerlijke humor in nieuwe comedy Father Figures

Redactie 7 okt 2017 Entertainment

Wie zijn lach niet in heeft kunnen houden bij The Hangover en The Wedding Crasher, staat nu een nieuwe heerlijke komedie te wachten. Acteurs Ed Helms en Owen Wilson slaan de handen ineen in de film Father Figures.

Tweelingbroers Kyle en Peter zijn stomverbaasd wanneer zij erachter komen dat moederlief hun hele leven heeft voorgelogen. Zij had haar zoons ervan overtuigd dat hun vader de benen had genomen toen zij nog jong waren. De mannen starten met deze nieuwe wetenschap een zoektocht naar hun ouwe heer. Dit levert hilarische beelden op, mama blijkt vroeger nogal een kittig katje geweest te zijn en is met een hoop heren de koffer ingedoken. “Monogamie was niet onze top-prioriteit…” legt moeders aan haar kids uit.

De potentiele papa’s worden onder andere gespeeld door Christopher Walken en J.K. Simmons. Warner Bros laat weten dat de komedie vanaf 22 december in de bioscoop te zien is, net op tijd voor kerst.

De perfecte lachfilm om met de feestdagen in het ouderlijk huis te kijken (zou voor eventuele nichtjes en neefjes toch even Bumba op zetten in een andere ruimte).

Foto: YouTube

Reageer op artikel:
Heerlijke humor in nieuwe comedy Father Figures
Sluiten