Deze beatboxer klinkt alsof hij een hele DJ-booth heeft opgevreten

redactie 6 okt 2018 Entertainment

Honger is iets waar we vaak niks aan kunnen doen. Ineens springt er een zak chips open en voor je het weet zwemt de helft van de zak al in je maag. Deze beatboxer had wel heel erg honger, stiekem verdenken we hem ervan dat hij een hele DJ booth heeft opgevreten. Vergeet Dj’s die aan knoppen draaien, als je echt een legendarische avond wilt hebben moet je deze dude inhuren. 

De hamvraag is natuurlijk, hoe the fack  kan een mens zo’n geluid produceren? Je hebt het vast vroeger zelf ook weleens geprobeerd samen met je maten. Poffertjes, crackertjes en je dacht dat je de beste beatboxer van de wereld was. Napom veegt dat nu even vakkundig van tafel. Sorry maat.

De Amerikaanse Napom heeft al aardig wat beatbox-wedstrijdjes gewonnen met zijn vette skills. Hij is lid van het pretentieuze Brooklyn’se collectief: The Beatbox House.  Hij begon in 2011 met beatboxen door filmpjes die hij zag op YouTube. Hij groeide uit tot een van de beste beatboxers ter wereld. Misschien kun je het beatboxen zelf weer eens oppakken na het bekijken van deze vette video. Succes vriend. En geen poffertjes en crackertjes meer he.

 

Reageer op artikel:
Deze beatboxer klinkt alsof hij een hele DJ-booth heeft opgevreten
Sluiten