Internationale top-dj Guy Gerber vertelt ons zijn 5 meest favoriete clubs ter wereld

Redactie 10 mrt 2018 Entertainment

Met zijn eclectische en melodische klanken weet internationaal DJ, producer en label eigenaar Guy Gerber elke zaal plat te spelen. Door een unieke buitenaardse sound te creëren wanen de mensen op de dansvloer zich dansend tussen de sterren. Al kan dat laatste ook komen omdat ze in de snoeppot hebben gegraaid. Zijn nieuwe dynamische EP ‘What To Do’ is afgelopen week uitgekomen en zijn naam wordt alleen maar groter binnen en buiten de scene. Een DJ met een bak ervaring die over de hele wereld, in elke club, mensen één heeft laten worden met zijn muziek. Wij vroegen hem naar zijn meest favoriete clubs ter wereld, zodat jij die op je clubbin’ lijstje kunt zetten.

5) Rumors in Great Suffolk Street, London

Guy Gerber
Club Rumors, London

Rumors is normaal gesproken een party die overdag plaats vindt in Ibiza, Mykonos en Tulum door het gehele jaar heen. Het enige moment dat Rumors in London is, is in een grote zaal die altijd geheel uitverkocht is. De vibe en energie is ongelooflijk. Het is net alsof we Ibiza naar London brengen midden in de winter. Het heeft iets mysterieus en betoverends, heel speciaal.

Guy Gerber
Guy Gerber in Club Rumors, London http://www.itsrudetostare.com

4) Club Space, Miami

Ik hou van Miami, er zijn daar veel goede clubs. Maar wat ik zo bijzonder vind aan Space is dat alhoewel het een club is, het echte feest pas om 5 uur in de ochtend begint, wanneer de zon op komt. Het is op dat moment dat je de zaal op een nieuwe manier ervaart. Elke keer als ik daar draai, speel ik zo rond de 10 a 12 uur. Het is dan net alsof er geen tijd bestaat. Het publiek is zeer enthousiast van het begin tot het einde, daar haal ik veel energie uit.

3) Void in Mykonos

Ik was eerst een beetje sceptisch over Void. Toen ik er uiteindelijk voor het eerst gespeeld had werd het een van mijn favoriete clubs om te draaien en te feesten. Ik heb daar een paar van mijn mooiste herinneringen liggen. De crew is geweldig, de gasten zijn geweldig en Mykonos als plek is meer dan geweldig. Mykonos is in de zomer ‘the place to be’.

2) DC10 op Ibiza


DC10 is een club die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Vanuit een DJ’s-perspectief geeft het terras de kans om muziek te spelen die je normaal gesproken niet kan draaien. Dit komt omdat de vibe op een terras veel anders is dan in een club. De beats die je kan spelen zijn veel dieper en zwaarder, wat ik erg interessant vind. Het geluid is altijd voortreffelijk door de geweldige geluidsinstallatie. Het publiek komt speciaal naar die plek voor het geluid en dat is waarom ik daar zo graag draai.

1) Warung Beach Club, Brazilië

Guy Gerber in Warung Beach Club

Warung Beach Club in Brazilië is een van mijn meest favoriete clubs in de wereld. De zaal zit in een soort van pyramide achtige tempel wat de atmosfeer iets mysterieus en unieks geeft. Deze tempel is gevuld met alleen maar mensen die in een zeer positieve vibe zitten. Het aller beste van de avonden daar is het moment dat de zon op komt. Geloof me, het is de beste zonsopkomst die je ooit hebt gezien.

Warung Beach Club

Benieuwd geworden naar DJ Guy Gerber? Beluister hier onder zijn nieuwe EP: 

Foto: Guy Gerber 

Reageer op artikel:
Internationale top-dj Guy Gerber vertelt ons zijn 5 meest favoriete clubs ter wereld
Sluiten