Nieuwe Baywatch trailer barst van het vrouwelijk schoon

Redactie 23 mrt 2017 Entertainment

Baywatch komt er weer aan en het ziet er naar uit dat dit een van de krakers van de zomer gaat worden. Dwayne The Rock Johnson showt zijn gigantische spieren, meer kan hij natuurlijk ook niet, en de vrouwelijke leden van het Baywatch-team tonen in hun rode bikini’s waarom zij in de film thuis horen.

In de nieuwste trailer voor de zomerfilm komen we meer te weten over het verhaal. Dwayne speelt de leidinggevende badmeester Mitch Buchanan die worstelt met geldproblemen voor zijn baantje. Matt Brody, gespeeld door Zac Efron, is een voormalig zwemkampioen en moet het Baywatch-team meer publiciteit geven waardoor de inkomsten stijgen en de badgasten verzekerd zijn van de goede zorgen van het team.

Tegelijkertijd gaan de zaakjes van de plaatselijke, meedogenloze drugsbaron, gespeeld door de exotische schone Priyanka Chopra, voorspoedig en heeft zij helemaal geen zin in extra bemoeienis van de opvolgers van de legendarische David Hasselhoff en Pamela Anderson.

Al met al belooft dit natuurlijk een berg spektakel. maar we moeten niet vergeten wat Baywatch zo goed maakte: hemelse vrouwen in heerlijke rode bikini’s die in slow motion over het strand huppelden. De fans kunnen gerustgesteld zijn: dat zit er gelukkig ook weer in!

Hieronder zijn de vorige trailers te zien de aankomende Baywatch-film.

 

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
Nieuwe Baywatch trailer barst van het vrouwelijk schoon
Sluiten