De wintercollectie van BALR. is beschikbaar

Tegen de eind van het jaar komen de diverse grote modemerken met een Autumn/Winter Collection. Zo maakte ook BALR. een dikke nieuwe collectie. Met jassen, truien, broeken en meer! Neem zelf direct een kijkje in de BALR. webshop voor de nieuwste items.

View this post on Instagram

If you are looking for a new jacket this season we got you covered. ❄? Check out all the jackets from our AW18 collection via the link in our bio ✔ ? @twenny2official #BALR #LifeOfABALR #AW18 #Lifestyle #Fashion

A post shared by BALR. (@balr) on

AW18 video, by BALR.

Ook voor deze collectie heeft BALR. weer een vette nieuwe video geproduceerd. Waarbij centraal staat dat je toekomst niet vast staat door waar je vandaan komt, maar dat jij jouw verhaal kan veranderen. De video, die is opgenomen in de straten van Londen, spreekt voor elke superster die het gemaakt heeft. De harde lange weg die erbij hoort is het waard als je aan de top staat. Bekijk hem snel zelf:

Mannen & Vrouwen

BALR. is bij ons bekend als een echt mannenmerk, maar ook ook voor de vrouwtjes zijn er vette items dit koude seizoen. Van schoen tot sweater, phone case tot headsets, plus nog veel meer. Dus verras je chick thuis met BALR. Women collectie.

View this post on Instagram

Success is that moment in time when you're enjoying the fruits of your labor ? ? @rayrayparkinson @daniellegreyling #BALR #LifeOfABALR #AW18 #Lifestyle #Fashion

A post shared by BALR. (@balr) on

BALR. Free Gift

Bestel je vandaag nog in de online shop en geef je meer uit dan €150,-? Dan ontvang je een ‘free gift’ van BALR. (zolang de voorraad strekt). Wij zagen al diverse hoodies die wel lekker zijn voor de winter! Check je nu zelf de BALR. webshop.

Reageer op artikel:
De wintercollectie van BALR. is beschikbaar
Sluiten