De vlogs van deze wereldreiziger zijn fenomenaal bingemateriaal

redactie 23 Jun 2019 Entertainment

Geen geld om deze zomer op vakantie te gaan? Je hebt altijd nog het YouTube-kanaal van ‘bald & bankrupt’ om je zoet te houden. Deze YouTuber runde ooit een hotel in India, ging failliet en besloot daarna fulltime te gaan reizen. Met zijn immense sociale skills en originele locaties die hij bezoekt maakt hij vlogs om van te smullen.

Zo zien we hem onder andere zelfgemaakte wijn drinken met ‘babushka’s’ (Russische oma’s) en zonder enig idee wat hij zal aantreffen op pad gaan naar een klein dorpje in Moldavië. Ook brengt hij een bezoekje aan het gebied rondom Tsjernobyl en treft daar allerlei mensen die er nog steeds leven. Wat het allemaal extra bijzonder maakt is zijn talenknobbel. Zo spreekt hij hindi en ook Russisch waardoor hij allerlei ontzettend interessante gesprekken voert met de mensen die hij tegenkomt.

Kolya

Een mooi voorbeeld van de avonturen die hij meemaakt is zijn ontmoeting met Kolya. Dit is een Russische man met parkinson die helemaal alleen in het bos leeft in Tsjernobyl. Nadat hij hem een lift geeft wordt hij uitgenodigd bij Kolya thuis en bouwen ze een vriendschap op. Vlak voor zijn vertrek uit het gebied besluit de YouTuber dan ook nog een keer langs te gaan. Met een fles wodka, een bus pringles en nog meer snacks verrast hij de eenzame man. Hartverwarmende beelden en daarnaast ook hilarisch hoe de bejaarde Kolya zonder genade de wodka-fles naar binnen giet:

Reageer op artikel:
De vlogs van deze wereldreiziger zijn fenomenaal bingemateriaal
Sluiten