Bad Bunny x Adidas komen met de ‘Wild Moss’ sneaker

Bad Bunny heeft de krachten opnieuw gebundeld met Adidas voor een nieuw paar Bad Bunny x Adidas sneakers. Er is namelijk een nieuwe colorway verschenen van de Adidas Campus. Hij heeft eerder al zijn creativiteit kunnen laten zien en nu, zien we het nieuwste model verschijnen in een ‘Wild Moss’ tint.

Bad Bunny x Adidas

Hij is misschien wel de nieuwe ster van Adidas en waarom ook niet? Bad Bunny is niet voor niets een van ‘s werelds meest gestreamde artiesten op Spotify. Zo heeft de rapper meer dan 66 miljoen maandelijkse luisteraars. Dan heb je wel een aardige fanbase en ben je commercieel natuurlijk aantrekkelijk voor Adidas.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door adidas Originals (@adidasoriginals)

Design

Het bovenwerk van de Adidas Campus behoudt zijn harige suède uiterlijk en komt deze keer in een olijfgroene kleur. Dit staat in contrast met de opgevulde satijnen collars, die in een donkere kleur groen komen. De kenmerkende ‘drie strepen’ hebben een grijze tint gekregen.

Als laatste zijn de kenmerken van Bad Bunny te zien in aardse afwisselende tinten bruin, zoals de dubbele tong en hiel. Op het einde van de veters zie je zijn initialen en op tong zie je het oogsymbool waar Bad Bunny om bekendstaat. De bovenste tong is afneembaar en op te klikken via drukknopen. Onder die afneembare tong met het oog zit een reguliere tong met het klassieke Adidas-logo.

De sneakers zijn dus ingetogen en de details subtiel. Bovendien zijn de schoenen uitgevoerd in natuurlijke kleuren en zijn de buitenzolen gebroken wit.

Kopen

Om de samenwerking te vieren, organiseerde Adidas Originals tijdens Coachella al een exclusieve pop-up ter ere van Bad Bunny’s optreden. Maar op 29 april 2023 is de wereldwijde release van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Wild Moss’. Een geldboom heb je overigens niet nodig voor deze nieuwste samenwerking, je koopt ze voor een schappelijke 160 euro.

Reageer op artikel:
Bad Bunny x Adidas komen met de ‘Wild Moss’ sneaker
Sluiten