Bad Bunny rapt over Max Verstappen en dineert met Al Pacino

Als je de Spotify-lijsten de afgelopen dagen in de gaten hebt gehouden zal het geen verrassing voor je zijn: Bad Bunny domineert met zijn nieuwe album ‘Nadie sabe lo que va a pasar mañana’ (Niemand weet wat er morgen gebeurt) compleet de wereldhitlijsten. Maar dat niet alleen, in de clip van de grootste hit van het album, MONACO, chillt de artiest met F1-coureur Sergio Pérez en rapt ‘ie over Max Verstappen.

Bad Bunny is wereldberoemd, dat kan je wel stellen. De man die reggaeton nog toegankelijker maakte voor een breder publiek. Een heerlijke reggaetonbeat en daar pop, Latin trap met een zonnig tintje of zelfs een vleugje rock aan toegevoegd. Dat werkte als een tierelier. Toch zegt Bad Bunny dit sausje even kort vaarwel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @badbunnypr

Nadie sabe lo que va a pasar mañana

Met dit nieuwe album gaat Bad Bunny weer terug naar zijn vroegere stijl. Dat betekent weer terug naar de stijl waar hij mee begon. Geen zomerse strandfeestjes, zand tussen je tenen en tropische vibes deze keer. In plaats daarvan domineert duistere trapmuziek en intense rap, met minder reggaeton-invloeden.

Die oude stijl van Bad Bunny wordt, op z’n zachtst gezegd, goed ontvangen, weet heet: mega goed ontvangen. Don Benito is gearriveerd, jawel. Het album wordt kapot gestreamd en kende de beste eerste dag van alle albums dit jaar op Spotify. Zo is de track MONACO nu al meer dan 20 miljoen keer gestreamd op Spotify en gaan de andere tracks ook keihard.

MONACO

Benito Antonio Martínez Ocasio, zoals de grote man heet, kondigde onlangs via een Gucci-campagne zijn relatie aan met Kendall Jenner. Ook in het promoten van z’n nieuwe album zoekt de in Puerto Rico geboren artiest de bekende mensen op. In de clip van de grote knaller van het album, MONACO, dineert Bad Bunny met Al Pacino in New York City, is hij daarna met Sergio Perez in Monaco en rapt ‘ie ook over Max Verstappen. En dat terwijl ook de Red Bull-bolides in de spotlights staan. Check in onderstaande video snel de clip.

Reageer op artikel:
Bad Bunny rapt over Max Verstappen en dineert met Al Pacino
Sluiten