Is deze Avocado Stick echt wat je nodig hebt?

We zijn in de laatste tien jaar ongeveer vier keer zoveel avocado’s gaan eten. Da’s natuurlijk niet zomaar. Onze groene vriend is supergezond en enorm veelzijdig. Doe ’t op je brood, door je salade, op je hamburger of dip er je nachos in. Maakt allemaal niet uit joh, ’t smaakt allemaal top. Genoeg markt voor de avocado dus.

Mocht je iets verzinnen met avocado’s, dan kan je dus op aardig wat aandacht rekenen. Een luchtbed met uitneembare pit bijvoorbeeld. Da’s toch goud? Maar je kan blijkbaar ook aardig de plank misslaan. Dat blijkt wel uit de reacties op deze ‘geniale’ uitvinding: de Avocado Stick. Fans van het groene goud zijn er niet bepaald heel erg blij mee.

Avocado Stick

De bedoeling van dit staaltje techniek is eigenlijk dat er een stuk avocado in een harde plastic tube zit die je omhoog kan drukken en zo uit kan smeren over je boterham of waar je het spul ook maar op wil hebben. Klinkt als best handig. Je hoeft het fruitstuk namelijk niet meer te snijden en leeg te lepelen. Het publiek kan het dingetje alleen wat minder waarderen.

Kritiek

Nadat de video van de uitvinding op het internet verscheen, kon ‘ie zich binnen no-time opmaken voor een flinke bak kritiek: “Ik hou van avocado’s, maar dit is onacceptabel. Gaf Moeder Natuur de avocado maar zijn eigen verpakking… oh, wacht, dat doet ze en het kost je vijf seconden om open te maken. Dit tilt luiheid naar een heel nieuw niveau.” Om nog maar te zwijgen over het onnodige plasticverbruik. “Laten we verse avocado’s vervangen door gepureerde in een plastic wegwerpcontainer die uiteindelijk in zee terechtkomt. Goeie zet!” Of de meest hilarische van de opmerkingen: “op één of andere manier weet ik gewoon zeker dat ik op een gegeven moment avocado onder mijn oksels heb zitten als ik dit zou kopen”, daarmee doelend op het uiterlijk van ’t stickie. Tja, het mag dan niet de beste uitvinding zijn, grappig is ’t wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

An invention i didn’t even know I needed .. until today ….. and now .. #need #avocado #avocadostick #avo #avocadotoast #guac #guacamole #avocado? ♥️

Een bericht gedeeld door Ellah-AmbassadorFaceOfKenya,UK (@ellahs_life) op

Reageer op artikel:
Is deze Avocado Stick echt wat je nodig hebt?
Sluiten