We weten eindelijk de titel van de nieuwe Avatar film: Avatar: The Way of Water

Daar zijn ze dan eindelijk! Onze favoriete blauwe mannetjes komen echt weer terug naar het witte doek. Nee, natuurlijk hebben we het niet over de Smurfen. Het nieuwe deel van Avatar komt er namelijk nu echt aan. De trailer werd op CinemaCon aan een select groepje mensen onthuld en we weten zelfs al hoe de film gaat heten. Mannen, maak je klaar voor het volgende deel van een van de beste films ooit: Avatar: The Way of Water.

Wij kunnen nu al niet meer wachten om op de avond van de première met anderhalve kilo popcorn in de bioscoop te gaan zitten. Of we een voorkeur voor een zaal hebben? Bij de première van een film als Avatar kunnen we natuurlijk niet anders dan zeggen: “Tuschinski!”

Vreselijk vervolg

Uiteraard raast ons hart op dit moment met een hoger BPM dan op het gemiddelde hardcore feestje. Toch moeten we eerlijk toegeven dat er ook een enorme angst bij komt kijken. We weten immers allemaal dat de vervolgen op succesfilms lang niet altijd goed uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan The Hangover, Jaws en Titanic. Om nog maar niet te beginnen over deel zeven, acht en negen van Star Wars.

Avatar: The Way of Water

Toch denken we dat Disney het tweede deel van Avatar niet verprutst heeft. Het eerste deel was lange tijd de best bekeken film óóit en het is nogsteeds de meest succesvolle bioscoopfilm aller tijden. Helaas voor ons is de trailer van Avatar: The Way of Water nog niet te zien voor het grote publiek. Om de trailer te kunnen bewonderen zal je dus helaas nog moeten wachten tot 6 mei. Klinkt lang, maar geen zorgen want dat is volgende week al. In de tussentijd kunnen we altijd hopen op een fijne preview van regisseur James Cameron. Hij deelde eerder namelijk al eens foto’s van de set, waardoor we destijds al van een water-thema uit gingen voor het tweede deel.

Avatar: The Way of Water staat in de agenda op 16 december van dit jaar. Tuschinski, we komen er aan!

Reageer op artikel:
We weten eindelijk de titel van de nieuwe Avatar film: Avatar: The Way of Water
Sluiten