Veilig en zakelijk door een hinderlaag scheuren met de Audi RS7 van AddArmor

redactie 12 Jul 2019 Machines

Ooit weleens de noodzaak gevoeld om met een duizelingwekkende 300 kilometers per uur over de weg te scheuren in een volledig bepantserde auto die moeiteloos kogelregens weerstaat? Wij eigenlijk niet.

Mocht je bovenstaande vraag om wat voor reden dan ook echter wel met ‘ja’ beantwoorden, dan is de nieuwste creatie van AddArmor wellicht iets voor jou! Hun Audi RS7 haalt namelijk met gemak idiote snelheden en is ook nog eens gekeurd en geslaagd om het Europese B4-certificaat te dragen. Die diploma houdt in dat je in geval van oorlog veilig in deze wagen kunt kamperen.

FHM-AddArmor

760 pk

Onder de motorkap van de rijdende vredesduif ligt een 4-liter V8 die na wat gesleutel door APR-Tuning een krankzinnige 760 paardenkrachten uit weet te persen. Dankzij deze brullende motor mag de wagen van AddArmor zich ‘s werelds snelste gepantserde auto noemen. Die kunnen ze mooi in hun zak steken.

Door de idiote kracht die het blok levert, vlieg je in nauwelijks drie seconden naar de 100 km per uur. Ideaal als je plotseling in een hinderlaag belandt terwijl je net je koters hebt opgehaald bij de schoolzone naast het kinderdagverblijf. Jij bent weg voordat je belagers de veiligheidspal van hun wapens hebben gehaald.

FHM-AddArmor

Naast brute motorkracht heeft deze wagen ook talloze gadgets om kwaadwillende knapen op afstand te houden. Een sirene die 120 Db weet te produceren trekt de aandacht wel terwijl je kunt verdwijnen in het rookgordijn dat uit de achterbak spuit.

FHM-AddArmor

Zwaarbewapende terroristen die op je dak staan te springen? Maak een rondje en laat de pepperspray uit de ruitenwissers los. Werkt ongetwijfeld. Met de ingebouwde explosievendetector rijd jij altijd om die verscholen bermbom heen. Dankzij de 360-graden nachtkijker kun je zelfs in de meest donkere steegjes straatje keren en laat jij je niet door die sluipmoordenaars verrassen.

FHM-AddArmor

Wij denken bij een bepantserde auto al snel aan dikke stalen platen, een tank op wielen. AddArmor wilde de beweeglijkheid van de RS7 behouden en maakt daarom gebruik van extreem sterke kunststofplaten die hetzelfde effect hebben, maar veel lichter zijn.

Het kogelwerende glas is zo licht als een veertje en stopt de kogels van een Magnum .44 met gemak. Wat kun je als ruige huisvader nog meer wensen? De gehele redactie hier heeft een leasecontract afgesloten.

FHM-AddArmor
FHM-AddArmor

 

 

Topgear

Reageer op artikel:
Veilig en zakelijk door een hinderlaag scheuren met de Audi RS7 van AddArmor
Sluiten