Life is over met de nieuwe update van Assassins Creed

Redactie 23 feb 2018 Entertainment

Op ontdekkingsreis gaan in Assassins Creed, het is eigenlijk stuk leuker om te doen in plaats van braaf de missies te volgen. Lekker even op avontuur gaan en je verliezen in de geschiedenis van de Egyptenaren en de Romeinse keizers. Stiekem steek je hier ook nog wat van op, nu komt de succesvolle serie met een ‘school’-update.

Je ouders zullen er vaak niet zo fan van geweest, maar je leert van games. Geloof ons maar, als je de geschiedenis induikt in games en alles stap voor stap goed bekijkt, dan krijg je een veel beter inbeeldingsvermogen. Neem nu de afgelopen Call of Duty World War II. Daar leer in een aantal uur wat er gebeurde in de meest gevreesde periode in de geschiedenis. Assassins Creed doet dit al jaren en dit jaar willen ze er een extra schepje bovenop doen.

Egyptische leerstof

De makers gingen in gesprek met verschillende geschiedenisdocenten en kwamen tot de conclusie dat kinderen veel meer leren van visuele leerstof dan alles uit een oud boek. In haar nieuwe game Assassins Creed: Origins hebben de ontwerpers een nieuwe mode bedacht waarin je spelenderwijs alles leert over het oude Egypte. Door middel van bijvoorbeeld tours door en over piramides wordt langzaam een verhaal vertelt. Hierin wordt klassikale stof verwerkt en heb je ook nog eens plezier tijdens het spel. De update is nu gratis te downloaden voor de spelers van de game.

Ben je nog een beetje aan het twijfelen om dit spel in huis te nemen? Check dan onze review van dit immens grote spel. We kunnen in ieder geval zeggen dat je je nooit gaat vervelen in Egypte.

Reageer op artikel:
Life is over met de nieuwe update van Assassins Creed
Sluiten