Arnold Schwarzenegger zint op wraak in Aftermath

Redactie 8 feb 2017 Entertainment

Nog voordat hij wereldberoemd werd had Arnold aangegeven wat hij wilde in zijn leven: wereldkampioen bodybuilden, een filmster worden en daarna een keer de politiek in. Dat is aardig gelukt. Jaren na zijn filmdebuut kruipt Arnold Schwarzenegger in de huid van een personage wiens leven minder op rolletjes loopt.

In de film Aftermath (op waarheid gebaseerd) speelt Arnie de rol van Roman, wiens vrouw en zwangere dochter overlijden tijdens een vliegtuigcrash veroorzaakt door een onoplettende luchtverkeersleider.

De advocaten van de luchtvaartmaatschappij bieden Roman een flinke geldsom maar hier heeft hij geen boodschap aan. Hij heeft geen excuses gehoord en is vastbesloten die wel te krijgen.

De verantwoordelijke luchtverkeersleider wordt bestookt onder media-aandacht en nabestaanden schilderen hem af als moordenaar. Hierdoor valt hij onder getuigenbescherming, maar je denkt toch niet dat Arnold door ook maar iets tegen gehouden kan worden? In real life kostte het de op wraak beluste man 478 dagen voor hij de verkeersleider vond.

Welke twist Hollywood aan dit verhaal geeft is nog de vraag, maar een pissige Schwarzenegger in je deuropening is nooit een prettige verassing.

Reageer op artikel:
Arnold Schwarzenegger zint op wraak in Aftermath
Sluiten