Apple komt met 70 nieuwe emoji’s

Dinsdag was het World Emoji Day en om die bijzondere dag te vieren, besloot Apple om liefst ze-ven-tig nieuwe emoji’s te lanceren. Kun jij je straks weer naar hartenlust uitleven. 

De emoticons komen later dit jaar allemaal beschikbaar op iOS 12. Tussen de nieuwe poppetjes zit onder meer een paar roodharigen, grijze koppies en kale emoji’s (waarom was die er überhaupt nog niet?). Allemaal in de verschillende huidkleurtjes.

Zo trots als een

Naast de menselijke emoji’s, komen er ook nog een paar nieuwe etenswaren en dieren bij. Zo kun je straks eindelijk een mango droppen in je gesprek, maar ook een krop sla, kreeft, pauw en kangaroo zullen niet ontbreken. Verder ontbrak de superheld emoji al tijden in het assortiment, maar ook daar komt verandering in.

Upgrades

Verder krijgt de traditionele smiley een upgrade, met een ‘cold face’ ‘party face en ‘pleading face’, die allemaal deze herfst gelanceerd zullen worden. We kunnen niet wachten! Mocht je benieuwd zijn hoe de capo’s van Apple er in emoji uitzien, dan moet je even op hun website kijken. Mocht je willen weten welke emoji’s je het beste kunt gebruiken in de game of love, dan moet je hier checken.
Emoji Emoji Emoji Emoji Emoji

 

Reageer op artikel:
Apple komt met 70 nieuwe emoji’s
Sluiten