Franse serie Anthracite blaast iedereen omver op Netflix

Ja, we hebben weer een banger van een serie voor je klaarstaan. Als jij vanavond dus nog niks te doen hebt of heel graag je planning af wil zeggen, dan is deze nieuwe serie op Netflix een must om te gaan kijken! We hebben het over de serie Anthracite. Sinds een paar dagen op de streamingsdienst te bekijken en nu al een favorietje van het publiek. 

Series die een mix zijn van thriller, actie en horror zijn altijd al onze favoriet. Niet omdat we niet weten wat we willen, maar gewoon omdat een mix van allerlei genres bijna altijd wel goed is!

Anthracite

Een spannende zoektocht begint wanneer een journalist verdwijnt en een oude moordzaak heropend wordt. De dochter van de journalist ontdekt een bergplaatsje, geregeerd door een mysterieuze sekte. Daardoor worden wij meteen nieuwsgierig naar de serie.  Jaro Gatsi, een jonge crimineel, wordt beschuldigd van die moord en gaat samenwerken met Ida, een excentrieke nerd op zoek naar haar vermiste vader. Samen graven ze steeds dieper en ze realiseren zich al snel dat hun betrokkenheid geen toeval is. De antwoorden op hun vragen liggen verscholen in hun eigen duistere verledens. Een verhaal vol actie, mysterie en onverwachte wendingen, alles wat wij zoeken in een serie!

Reacties

Als we naar de reacties van mensen op Anthracite kijken, dan valt er iets op. Er wordt meerdere malen aangegeven dat het acteerwerk niet je van het is. Dat is eigenlijk zacht gezegd, sommigen noemen het namelijk bagger. Toch weerleggen ze hun reactie er dan mee dat het acteerwerk er niet voor zorgt dat de serie slechter wordt. Dat is nog een reden om de serie te gaan kijken om een er een eigen oordeel over te kunnen vellen.

Cast

Van slecht acteerwerk kunnen we op voorhand niet spreken als we kijken naar de cast! We zien namelijk Hatik, een bekende franse rapper, Noémie Schmidt en Camille Lou de hoofdrollen vervullen.
Reageer op artikel:
Franse serie Anthracite blaast iedereen omver op Netflix
Sluiten