Anna Nooshin en Monica Geuze zoenen voor LINDA

Redactie 4 Sep 2017 Girls

Linda blijft lekker gaan met de mooie vrouwen fotografie. Elk jaar hebben ze wel weer wat spraakmakends. Kim & Gerrie staat forever in ons geheugen gegrift, maar laten we ook die shoot met GTST-hottie Pip Pellens bijvoorbeeld niet vergeten. Dit keer is het de beurt aan Anna Nooshin en Monica Geuze.

De twee laten weinig aan de verbeelding over en staan zoenend op de cover van de nieuwe LINDA.meiden. We hebben het hier over de nummer 10 (Anna) en 23 (Monica) van de FHM500 hè. Niet het eerste de beste tweetal.

Met de pikante shoot wil het prachtige tweetal aandacht vragen voor seksuele geaardheid. Of eigenlijk juist niet, want het zou überhaupt helemaal geen thema moeten zijn. In het interview zegt Monica: “Zodra ik een foto in bikini post, krijg ik meteen woorden als sletterig in mijn reacties.” Ook Anna kan zich wel vinden in dergelijke uitlatingen. “Mensen die mij alleen van tv kennen, denken vaak dat ik onsympathiek ben,” aldus An.

Anna Nooshin_Monica Geuze
anna_nooshin_monica geuze_cover

Leuk en aardig het interview, onze ogen zijn vooral heel benieuwd naar de foto’s die hierbij gepaard gaan. Dat kan niet anders dan vuurwerk opleveren. Morgen is het blad verkrijgbaar. Heb je gelijk een goede reden om een cadeautje voor je zusje/buurmeisje/nichtje mee te nemen. En anders weet je wat je moet doen als je nog wat tijd hebt te doden op een NS-station.

Foto’s: Mick de Lint / LINDA.meiden

Reageer op artikel:
Anna Nooshin en Monica Geuze zoenen voor LINDA
Sluiten