Pip Pellens eet de camera helemaal op in stomende photoshoot voor de Linda

Redactie 9 mrt 2017 Girls

Wanneer je als man moest kijken naar GTST, omdat jouw vriendin dat zo leuk vindt, kon je maar beter hopen dat Pip Pellens in die aflevering een belangrijke rol had. Pip is een knappe blondine die een zeer aangename verschijning was in de soapserie, helaas stapte ze eind vorig jaar uit de cast. Vele fans treurden, waaronder mannelijk Nederland die haar wel ziet zitten, vandaar ook haar hoge notering in de FHM500.

Normaal gesproken lezen wij de Linda niet, dat past namelijk niet helemaal bij onze doelgroep. De laatste tijd is de Linda echter een soort van stijlvolle Playboy geworden. Wie herinnert zich nu niet die stomend hete fotoshoot van Kim en Geraldine? Dat was werkelijk waar genieten en daarom zijn wij bijzonder blij dat Pip ook heeft meegedaan aan een dampende beeldenserie!

Pip is geboren voor de camera, ze kijkt verleidelijk in de lens en maakt ons warm voor de volgende herhaling GTST. Daar kunnen we plezierig naar kijken met deze beelden in het achterhoofd.

Wat is Pip toch een heerlijke vrouw die zo gewoon en normaal is gebleven. Een heerlijke, relaxte uitstraling en een prachtig lijf: Pip we zijn dol op je!

Klik op de Tweets voor grotere afbeeldingen.

Axed

Reageer op artikel:
Pip Pellens eet de camera helemaal op in stomende photoshoot voor de Linda
Sluiten