Andrés Iniesta schittert in Japan met weergaloos doelpunt

Redactie 13 aug 2018 Entertainment

Hij kan dan wel verhuisd zijn naar Japan, maar dat betekent niet dat Andrés Iniesta zijn klasse is verloren. Dat bewees hij zaterdag wel in de wedstrijd tussen zijn club Vissel Kobe tegen Jubilo Iwata.

We spelen een kwartiertje als hij de aanval zelf opzet, diep loopt, de bal netjes krijgt aangespeeld van Lukas Podolski en dan met een briljante aanname zichzelf in een keer vrij voor de keeper zet, langs de doelman loopt en beheerst binnentikt. Een karakteristiek Iniesta doelpunt. Wat een weergaloze speler blijft dit toch.

Goed geld in Japan

Het is zijn eerste goal in Japan. Tot afgelopen zomer speelde het 34-jarige genie zijn hele leven voor FC Barcelona, maar hij ruilde de blaugrana’s in voor een avontuur in het fascinerende land van de sushi, kogeltreinen en ninja’s. Bij Barca verdiende hij een slordige 8 miljoen euro per jaar, wat in Japan nog even wordt opgekrikt naar 25 miljoen euro per jaar. Daarnaast heeft hij een dealtje gesloten dat er 2 miljoen flessen van zijn eigen wijmerk Bodega Iniesta vanuit Spanje naar Japan gaan en daar zullen worden verkocht. Dat zal hem ook nog een paar flinke centen extra opleveren.

Allemaal leuk en aardig die moneys, hij laat het dus ook nog steeds zien op het veld. Blijft in onze ogen een van de allerbeste spelers die aller tijden. Andrés Iniesta maakt zijn eerste doelpunt in Japan. Kippenvel. pic.twitter.com/6qi1GAiEh9

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
Andrés Iniesta schittert in Japan met weergaloos doelpunt
Sluiten