Deze glimmende trailer is een blikkenvanger van jewelste

redactie 25 Sep 2019 Machines

Het lijkt op een rijdend koekblik, maar de Bowlus Road Chief Wave Bespoke Edition-trailer is wel degelijk meer dan dat (en kost ook heel wat meer). Slinger dit mobiele huis achter je waggie en de avonturen kunnen gaan beginnen. Geen locatie is te gek.

Jacht

Ze hebben hun inspiratie gevonden bij racejachten. Ze willen zorgen voor het ultieme plezier/comfort tijdens het reizen. De glimmende trailer heeft een zware 2024 aluminium behuizing die met de hand gepolijst is. Dit zorgt voor de spiegelachtige uitstraling. In het blik zelf vind je materialen als berk, walnoot, en nog meer aluminium. Combineer dit alles met elkaar en je hebt een prachtig interieur ontworpen voor de moderne avonturier.

Alles erop en eraan

Gezien het aerodynamische ontwerp, de hoge bodemvrijheid en de vering kan je wanneer je wilt het asfalt vaarwelzeggen en beginnen met je off-road excursie. Deze 8-meter lange trailer beschikt over alles waar je hartje naar verlangt. Zo heb je een chille woonkamer-achtige ruimte, een bluetoothsysteem, een slaapkamer met twee degelijke bedden en genoeg power om alle elektra op te laden.

De zon afkerende trailer is voor 205 duizend euro van jou. Die luxe mag dus ook zeker wat kosten. Maar dan heb je wel de sleutels van een luxe multi-purpose aluminium trailer! Een ding is zeker: jouw trailer is niet te missen in de straat en enkele zullen hem als buitenspiegel gebruiken. .

Reageer op artikel:
Deze glimmende trailer is een blikkenvanger van jewelste
Sluiten