Wegzwijmelen met Alexis Ren in superkleine bikini

Redactie 5 jul 2018 Girls

We houden van vrouwen die beeldschoon zijn, zeker als ze niet bang zijn om deze schoonheid te tonen en met de wereld te delen. Iemand die daar totaal geen angst voor heeft is strandkoningin Alexis Ren. Hoe kleiner de bikini hoe beter, vind ze. Wij zijn het helemaal met haar eens. In een sexy video voor Sports Illustrated showt ze haar prachtlichaam terwijl ze een minuscule bikini draagt.

Alexis Ren is zo’n lady die overladen is met een plagerige uitstraling. Ze lijkt altijd te flirten en te verleiden maar dat komt grotendeels omdat ze gewoon bloedje mooi is.

Hoe kleiner hoe beter

In de video vertelt ze dan ook nog is doodleuk dat ze liever zo’n klein mogelijke bikini draagt. “Voor mijn bikini’s, de kleiner de beter. Dat is hoe ik dat altijd gevonden heb. Ik houd niet van tan lines en sport veel.” We geven haar groot gelijk. Wanneer haar gevraagd wordt wat haar favoriete bikini is antwoord ze: “Mijn favoriet is een van de simpelste omdat hij wit en stoer is. Het is bijna een riem en is zo gemaakt dat het precies de delen bedekt die je niet zou moeten zien. Ik voel me er erg vrouwelijk en krachtig in.”

De video

Wij hopen dan maar dat ze zich vooral zo blijft voelen. Hier is de betoverende video van Alexis:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Wegzwijmelen met Alexis Ren in superkleine bikini
Sluiten