Aldi komt met een scherp geprijsd alternatief voor de Dyson-stofzuiger

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe stofzuiger. Kan zomaar. Er zijn talloze keuzes, zoals die fancy designstofzuiger van Dyson om maar een beroemd voorbeeld te geven. De prijsvechters van Aldi komen nu met een flink goedkoper alternatief.

Het is niet iedereen zijn favoriete klusje (niet die van ons, tenminste), maar toch moet het gebeuren. En om nu gelijk een extreem dure stofzuiger aan te schaffen is misschien ook wat overdreven. De Aldi komt met een product dat beter betaalbaar is en wel wat dingen wegheeft van de beroemde Dyson-stofzuiger.

Handig in de hand

De nieuwe Ambiano 2-in-1 accu-steelstofzuiger van de Aldi heeft handige functies. Hij is, net zoals bij Dyson, volledig draadloos. Je kunt dus gemakkelijk bij elk hoekje. Daarnaast kun je snel van de ene naar de andere kamer, zonder dat je aan het kloten bent met zoeken naar stopcontacten. Verder kan je hem makkelijk inklappen en is ‘ie dus makkelijk op te bergen.

Functies

Verder zijn de competenties van de steelstofzuiger erg toegankelijk. Met twee vermogensstanden kan je langer dan een halfuur achtereenvolgend stofzuigen. Voor de rest beschikt het apparaat van 120 W en zit er een laadstation, spleetopzetstuk en opzetborstel bij de aanschaf van de stofzuiger. Ten slotte heb je tot 3 jaar lang garantie bij de supermarktketen.

Vergelijking

Even de balans opmaken. We vermoeden dat de stofzuiger van Dyson misschien wel wat beter is in kwaliteit, maar dat betekent niet dat je een Aldi-stofzuiger zomaar moet afschrijven. Qua uitstraling ziet het huishoudelijke apparaat van de Aldi ook erg strak uit. Verder is de zuigkracht van de Aldi niet heel veel minder dan de dure Dyson. Het belangrijkste waarop ze van elkaar verschillen is natuurlijk de prijs. De Dyson kost je 400 piek, terwijl de stofzuigen van de Aldi al voor 60 euro bij jou in de opbergkast staat. Tel uit je winst! Wel opschieten, want de stofzuiger van Aldi is alleen deze week te koop.

Reageer op artikel:
Aldi komt met een scherp geprijsd alternatief voor de Dyson-stofzuiger
Sluiten