Van deze alcoholische versnaperingen hou jij de ergste kater over

Redactie 26 Sep 2017 Entertainment

Na een zware avond stappen met je maten voelt in je hoofd de volgende middag aan alsof je met Rico Verhoeven hebt lopen stoeien. Tenzij je alleen maar bier hebt gedronken, is het onmogelijk om te achterhalen welke van de vele verschillende alcoholische dranken de boosdoener is geweest. Nu is daar eindelijk een antwoord op.

De Amerikaanse site Addictions.com is op onderzoek uitgegaan naar de verschillende gevolgen van drankgebruik. Daarvoor heeft de site ruim tweeduizend landgenoten ondervraagd die minimaal één keer dronken zijn geweest in het afgelopen jaar. Daar kwam onder andere ook de ergste kater uitgerold.

Stiekem is de winnaar geen verrassing, want bij ieder die zich aan één of meerder shotjes waagt van de drank houdt er wel een gênant, maar altijd ook hilarisch, verhaal aan over. Als je de volgende dag nog als een normaal persoon wilt kunnen functioneren kun je tijdens de dikste stapavonden beter de fles Tequila aan de bar laten hangen. Het duivelse shotje met zout en citroen zorgt ervoor dat je de dag erna een kater overhoudt waar de honden geen brood van lusten. De Mexicaanse drank blijft de Russische Vodka maar net met een paar procent voor. Op welke plek eindigt jouw favoriete spraakwater?

Naast de ergste oorzaak van knallende koppijn hebben de Amerikanen nog een aantal geweldige gevolgen gevonden die jou favoriete boose op zijn geweten heeft:

Grafieken: Addiction

Ballinnn'

Reageer op artikel:
Van deze alcoholische versnaperingen hou jij de ergste kater over
Sluiten