Frenkie de Jong wordt op unieke wijze uitgezwaaid door Ajax

redactie 5 Jul 2019 Entertainment

Ajax heeft een prachtige zet gedaan in Spanje. De Amsterdamse club heeft voor een primeur gezorgd in Spanje met een paginagrote advertentie in Mundo Deportivo gericht aan Frenkie de Jong. Ajax feliciteert de middenvelder in de krant met zijn overstap naar Barcelona. Nog nooit eerder heeft een buitenlandse club zo’n grote pagina in een Spaanse krant gehad om een speler te feliciteren met zijn transfer. Well done Ajax!

Volgens het Spaanse dagblad heeft Ajax de pagina ingenomen om hun dankbaarheid richting Frenkie te tonen. De Amsterdammers zullen hem nooit meer vergeten en Frenkie hen zo ook niet. Niet alleen zet Ajax een felicitatie in de nationale sportkrant, maar de Amsterdammers feliciteren hem ook met een mega grote advertentie op een bus.

Presentatie vrijdagavond

Frenkie wordt vrijdagavond gepresenteerd aan pers en publiek. Donderdag kwam hij al aan in het Camp Nou. Vrijdagavond om 18.15 zal hij zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Wij wensen hem veel succes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ajax is goed zichtbaar in Barcelona! De Amsterdammers hebben Frenkie de Jong in een paginagrote advertentie in Mundo Deportivo gefeliciteerd met zijn transfer naar Barcelona, en doen hetzelfde met een gigantische advertentie op een bus! #ajax #forthefuture #afcajax #ajaxamsterdam #fcbarcelona #barcelona #barca #frenkie #frenkiedejong #ads

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Reageer op artikel:
Frenkie de Jong wordt op unieke wijze uitgezwaaid door Ajax
Sluiten