Airbnb’s most special: moderne IJslandse appartement met adembenemend uitzicht

Elke week laten we jullie kennis maken met een bijzondere Airbnb vondst. Wanneer we weer lekker mogen vliegen dan kunnen we niet wachten om weer de vetste plekken te bezoeken. Dit keer reizen we mentaal af naar IJsland, Akureyri om precies te zijn. Bless, oftwel tot daar in dit moderne IJslandse appartement met adembenemend uitzicht.

Airbnb special moderne IJslandse appartement

Dit is een van de appartementen in Villa Lola, gelegen in Vaðlaheiði in de buurt van Akureyri, de hoofdstad van Noord-IJsland. De villa bevindt zich in de exclusieve residentie Akureyri. Deze locatie biedt je een rustige sfeer en een vleugje natuur. Je hebt uitzicht over de baai en Akureyri . In de winter kan je genieten van de aurora borealis en in de zomer van de middernachtzon. Dit klinkt toch als genieten.

Foto: Airbnb

Voorzieningen

In het appartement vind je een woonkamer met bank, tv, eettafel en volledig uitgeruste keuken. Op de eerste verdieping is een badkamer en een slaapkamer met een stapelbed. Boven de badkamer is een loft met een tweepersoonsbed. Handdoeken en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen.

Er is een gemakkelijke toegang, niet alleen tot Akureyri, maar ook alle interessante bezienswaardigheden eromheen. Vanuit het huis kan je een wandeling maken, wandelen naar Sulur, de berg boven Akureyri. Er is de mogelijkheid om paarden te huren voor dagelijkse tochten, een middernacht zonnetocht of een bezoek brengen aan het natuurlijk verwarmde zwembad. Daarnaast kan je kajaks huren of deelnemen aan professioneel duiken, golf spelen op de meest noordelijke 18 holes golfterrein, een hengeltocht maken, een wandeling maken langs de fjord. Dit klinkt toch als een topvakantie.

Kosten

We horen je denken wat kost dat dan? Voor vijf nachten betaal je € 925, maar dan heb je ook wat zeggen we dan maar. We raden je aan om hier minstens een week te spenderen, om even goed tot rust te komen.

Reageer op artikel:
Airbnb’s most special: moderne IJslandse appartement met adembenemend uitzicht
Sluiten